Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meduza22

BOJĘ SIĘ ŻE JESTEM W CIĄŻY!!!

Polecane posty

Gość meduza22

Okres miałam 1 maja a cykle mam 27- 28 dniowe. 5 dni po okresie współżyłam bez zabezpieczenia i partner skończył w środku. Tydzień później miałam już dni płodne i również skończył w środku ale tylko trochę wleciało do środka a reszta na zewnątrz. Nie przejmowałam się tym tak bo pomyślałam że to mało prawdopodobne że od razu wpadniemy. Ale teraz od kilku dni pobolewa mnie w podbrzuszu jak na okres ale ten się nie zjawia, jestem też rozdrażniona i lekko bolą mnie piersi i nie wiem czy to przed okresem czy może pierwsze objawy ciąży? Bo taki stan jest podobny jak przed okresem. Jutro robię test:(

Gość 5 dni po...
okresie już mogłaś mieć dni płodne przy takich cyklach.

Gość Izzbizz
Meduzo, wszystko moze sie zdarzyc, wiec mozliwe, ze jestes w ciazy, skoro w dni plodne troche wlecialo do srodka. Ale moim zdaniem zaraz jak sobie zrobisz test to dostaniesz okresu. Ja tak mialam. Spoznial sie o cztery dni (a tez mam 27-28 dniowe). Pol godziny po zrobieniu testu dostalam okresu. Ale jesli 22 w nicku to Twoj wiek to nie przejmuj sie - nastolatka juz nie jestes i nawet jak dzieciatko sie pojawi to jakos dasz sobie rade. Trzeba bylo myslec o zabezpieczeniu :-)

Gość meduza22
A myślałam że tylko nastolatki są takie głupie i ludzie którzy nie wiedzą o antykoncepcji ale ja przecież wiedziałam! Nie sądziłam że też mnie ta głupota poniesie. Ale mam stresa