Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flotsam.,.

Mezatka robi sobie przyslowiowe jaja...

Polecane posty

Gość Flotsam.,.

Od jakiegos czasu pewna mezatka z zakladu pracy zaczela sie dziwnie zachowywac w stosunku do mnie. Czasami wrecz robi sobie przyslowiowe jaja. Jestesmy skazani na siebie, gdyz nasze dzialy musza scisle ze soba wspolpracowac. A ona potrafi do mnie powiedziec niby na ucho, ale zeby inni slyszeli: "kochanie, moj drogi ", innym razem: "chyba bede musiala wziac pejcza i pogonic cie do pracy; dzis cie porywam - mam zamiar cie rozgrzac podczas zakupow". Zwracalem jej uwage na ten aspekt, ale tylko sie usmiechnela. Kilka razy sie zdarzylo, ze czekala na mnie po pracy, bo ponoc miala jakas wazna sprawe. Raz ja olalem, w 2 innych przypadkach zgodzilem sie wysluchac, a wyszlo na to, ze bylo to nic szczegolnego. Tak jakby szukala pretekstu do spotkania. Tak sie zastanawiam, w co ona gra? Od niej nie moge tego wyciagnac, robi karuzele emocji. Zalozyla sie z kolezankami, czy co... Znacie tego typu kokietki?

To chyba ten nieco bezpośredni typ bobra broniącego robra. Czy jak to się tam pisało.

Gość Flotsam.,.
Ogolnie dziwna babka, troche niedowartosciowana, do tego bezposrednia do granic mozliwosci.

Gość hehe :D
kolezanka leci na ciebie, widocznie maz jej nie zaspokaja i szuka pocieszenia w ramionach innego mezczyzny. masz dwa wyjscia: albo ja porzadnie przelecisz, albo stanowczo powiesz, ze nie bawisz sie w tego typu gierki. przemysl dobrze, czego tak naprawde chcesz.

Gość Flotsam.,.
Sprawe komplikuje fakt, ze ona ma dziecko.

Gość Antonio de
doFlotsam.,. a ile ona ma lat....?