Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17agnieszka17

mam dziwnego chłopaka...

Polecane posty

Gość 17agnieszka17

Hej:) Od niedawna mam chłopaka, ale nikt o tym nie wie. Nasza relacja wygląda tak - troszczy się o mnie, poświęca mi każdą wolną chwilę, śmiejemy się razem. Jednym słowem jest super. Nie mogłabym sobie wymarzyć lepszego:) Ostatnio jak dobrze nam się ze sobą rozmawiało, przyszła odwiedzić mnie koleżanka. A ten nagle poczuł się speszony, ubrał się i poszedł. O co kaman?????????????????????????? Koleżanka i mój chłopak nie kręcą i nie kręcili ze sobą - tu mam sto procentową pewność. Ona już ma innego. Wszyscy się znamy. Dodam że on jeszcze nie miał dziewczyny. Może to być powodem?

Gość 17agnieszka17
nikt nie pomoże?:(

Gość dadadas
A może chce utrzymać Waszą znajomość w tajemnicy? Albo zachował się tak, bo chciał być z Tobą sam na sam.

Gość 17agnieszka17
wszystko co dla mnie robi wskazuje na to, że bardzo jemu się podoba:) Ale nie rozumiem dlaczego on chce to zachować w tajemnicy?

Gość lolowy lolek
może pierdziec mu sie chciało, trzymal caly dzien, nie mogł wytrzymac to poszedł:-O

Gość jbn,bn,b,n
no sama juz sobie odpowiedzialas na swoje pytanie, przeczytaj dobrze co napisalas,ok

Gość o co ka,mammmmmmm
a może prościej jak do niego napiszesz czy zadzwonisz i spytasz dlaczego wyszedł i czy chce ukrywać wasz związek czy się wstydzi ze z tobą jest.. powiedz ze poczułaś sie nie miło i niezręcznie tak jakby nie chciał by ktoś o was wiedział.

Gość wiecznie młoda ;)
powodów może być tysiące, mnie dziwi dlaczego nie wyjaśnił ci powodu swojego wyjścia, to nie w porządku ja stawiałabym na to że nie przepada za twoją koleżanką i nie miał ochoty z nią siedzieć, no ale kto wie.