Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanaaa ... :/

Jestem marnym egzemplarzem kobiety:(

Polecane posty

Mój wygląd jest okropny... grube nogi , małe cycki, ważę 67 kg, ratuje mnie chyba tylko to że z twarzy jestem nawet nawet , chodź i pewnie żaden chłopak na mnie nie spojrzy :( Po prostu żyć mi się odechciewa czasami ...

Gość tty
Jestem pewien że masz piękne piersi pokażesz mi? pełna anonimowość moje gg 43246914

Pewnie tak naśmiewajcie się ideały jedne...

Gość tty
Pisz ja cię docenię lubię małe piersi u kobie gg 43246914

Aaa i mówicie że mam się za siebie wziąć ale jak schudnę to już w ogóle deską będę :((

Gość tty
Napisz do mnie gg 43246914

To zacznij jeździć na rowerze albo biegać- w ten sposób nogi powinny Ci się wyrzeźbić.

Gość KochamJedynieBardzoSzczupłe
Kobieto! Mężczyzna spojrzy. Może nawet zawiesić wzrok na Twoich grubych nogach. Wyobraź sobie gościa w galerii sztuki, w której jest pełno obrazów. Czy spojrzy on tylko na te obrazy, które będą wydawały mu się ładne? Oczywiście, że nie. Najpierw musi ocenić obraz, a żeby ocenić obraz, musi go zobaczyć. I aby zobaczyć ładne według jego uznania obrazy, musi siłą rzeczy spojrzeć na wszystkie. Tak samo jest z ocenianiem kobiet. To, że mężczyzna spogląda na kobietą, wcale nie musi oznaczać, że akurat mu się podoba. Spogląda żeby ją ocenić. Najpierw jest to krótkie spojrzenie w celu weryfikacji wzrostu, wieku, wagi. Później następuje pomiar wzrokowy od dołu do góry w celu oceny atrakcyjności fizycznej w odniesieniu do indywidualnego gustu. Jeżeli kobieta trafi w gust mężczyzny, wówczas mężczyzna zawiesza rozmarzony wzrok na kobiecie i delektuje się jej pięknem.

dawaj foto, pewnie nie jedna niby laska będzie zazdrościła, 67kg, musiałabyś mieć jakieś 130cm, żebyś była gruba czy nieatrakcyjna. Czy wy kiedykolwiek zrozumiecie, że prawdziwa kobieta to nie jest szczapa z żurnala, a facet to nie jest ideał z brazylijskiego serialu? czy cokolwiek takiego...

Niby nie jestem aż tak gruba ale prawda jest taka że ponad 90 % mężczyzn woli szczupłe z w miarę dużym biustem a ja nie jestem w stanie tego osiągnąć jest to dla mnie nie możliwe ... ;/ . Chyba nikt mnie nie pokocha (chyba że nie spodziewanie jakiś wyjątek się trafi)