kotek667 0 Napisano Maj 25, 2012 cześć dziewczyny ;) chce zrzucić na diecie mż co najmniej 8 kg moja aktualna waga wynosi 67kg od początku maja byłam na mż i schudłam te 8 kg ale mój cel to I.65 II.60 III.55 IV.50 a moja waga (kiedyś dokładnie miesiąc niecały temu wynosiła 75 kg) mój plan to taki na pierwszych 2 tygodniach dieta 500 kcal następnie mż i 5 dniowa głodówka (albo 7 dni ) jak nie chcecie takiego planu jak ja sobie ułożyłam to możecie swój zrobić tylko mi chodzi żebyśmy nie były same :) razem będzie raźniej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość awer8177 Napisano Maj 26, 2012 nie podoba mi sie taka dieta absolutnie, nie ma tu jakiejs racji zeby na niej schudnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość awer8177 Napisano Maj 26, 2012 racji bytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalinka_nie_chudzinka 0 Napisano Maj 26, 2012 hej troche za drastyczna ta dieta ja miesiac jestem na diecie mz nie jem chleba makaronów ziemniaków ryzu itp i waga ladnie mi spadła teraz chudne 1 kg tygodniowo szczerze mowiac od poczatku diety nie licze kcal (czasami sie zdarza) raz zjem mniej niz 1000 kcal na caly dzien a raz wiecej moze o 300 kcal zalezy i nie jem po 18. na Twojej diecie padła bym po 3 dniach jak mozna glodowac sie przez tydzien przeciez to nie zdrowe i odbije sie na Tobie , Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Maj 26, 2012 ja byłam na głodówce 5 dni i schudłam 4 kg i ja stosowałam ;) i naprawde działa od początku maja schudłam razem 9 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ty myslisz,,,,, Napisano Maj 26, 2012 ze ciagle bedzie na ciebie dzialac glodowka? potem jo-jo cie spotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Maj 26, 2012 nie nei spotka mnie jojo bo powoli wracam do nrmanego jedzenia teraz jestem na 500 kcal ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SłodkaCzekolada 0 Napisano Maj 26, 2012 Ja jestem na diecie mż i troche ćwiczę i w ciągu tygodnia schudłam 2 kilo. Jem co 3 godziny tyle ile chce i co chce oczywiscie unikam slodyczy i tłustych potraw:) Nigdy nie zdecydowałabym się na głodówkę bo to dramat dla organizmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach