Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Need

Jak sobie pomoc Pomocy:(

Polecane posty

Mam ogromny problem i postanowilam wam się troche wygadac bo nie mam komu. Jestem po nieudanym zwiazku (toksyczny) .. Szukam pracy lecz nie mogę znalesc. Czuje sie do niczego:( .. Kiedys miałam wiare w siebie a teraz z dnia na dzien czuje ze spadam na dno.. Nie wiem jak sobie poradzić . Nie mam komu zaufac , nikt mnie wspiera jestem sama ze swoimi smutkami , cale zycie nie mialam komu sie wygadac i wyglada na to ze tak pozostanie. Chcialabym by mi się udało. Mam marzenie by wyjechac i usamodzielnic się lecz to nie jest takie proste nikogo nie mam zagranica:(.. Staram się nie zalamywać ale z każdym dniem cieżko mi z tym walczyć. Nie wiem jak sie zmotywawac :( czuje sie wogole nie potrzebna na tym swiecie nikomu.. Jak sobie poradzic z kazdym niepowodzeniem popadam w coraz wieksza niskasamoocene a kiedys mialam wyzsza wierzylam ze dam sobie rade ze nadejdzie dzien w którym bede czuła się spełniona chodzby w pracy jak ja znajde:( bo wiem ze jesli chodzi o miłość nie wiem czy jeszcze kiedys komus zaufam .

Gość sylitokata
mam podobnie jak ty nawet nie wiesz jak bardzo cię rozumie ja przez brak pracy mam depresje

Czemu myslisz ze jestem interesujaca ??

Solitokata: Nawet nie wiesz jak miło wiedzieć ze ktos mnie rozumie:)

Gość rtyrth
ile masz lat? podaj gg jesli mozesz

Wiesz też piszę czasami z nieznajomymi z internetu by pomoc rozmowa. Ale z moim problemami musze sobie sama pomoc. Bo jesli chce pomagac innym musze też potrafić sobie sama pomoc ze swoimi problemami. Bo jak to się mowi jesli nie potrafisz sobie sama pomoc tym bardziej innym nie pomożesz. Kiedy może tu wam napisze ze udało mi się coś..Czas pokaże..

Wiesz powoli trace zaufanie do ludzi:) Moze kiedys to się zmieni Kochani

A skad jestes mogę wiedziec? tak z ciekawosci pytam

Gość rtyrth
ja slaskie,moglabys podac nr gg?

Pisząc swoje smutki nie spodziewalam się ze ktos bedzie chcial moje gg.. Jestem w szoku

Gość Zamotana Majka Skowron
Skacze??? O ja pitole! Laska 23 lata a pisac nie umie??? Pisze sie 'skoNcze'.

Gość rtyrth
moj nr:36768254

Pomagam innym ale kiedy ja potrzebuje nie ma nikogo:) zycie... mozna sie do tego przyzwyczaić zawsze musiałam liczyć na siebie:)

No wiesz czlowiek inteligentny potrafi sie przyznac do bledu ktory popelnil:)

Gość orzeszki www miodzie
nie łam się. JA nie miałam pracy, ale za każdym razem w końcu ją znajdujęMam nadzieję, że kiedyś będę pracować, ale nie będę ciągle aż tak zmęczona i nie będę tejpracy szukać co pare mies. Czego i Tobie życzę. Moja rada: warto osobiście pójść do przyszłego szefa, ja tak znalazłam kilka razy pracę.

Kochani miło mi ze piszecie mi tyle slow otuchy:)

ten ostatni romantyk: własnie tak sobie patrze i ty każdy mój post jaki dodaje komentujesz:) To miłe:)Dziekuje za miłe słowa:)