Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

to znowu ja...

Polecane posty

Gość nieoNN
Nie wiem,może na poczcie? I daj spokój z doktorem Mengele.Gdyby to byl TEN doktor nie przeszłabyś przez selekcję bo twoją kreatywnosć wziąłby za głupotę(?)

Gość nieoNN
... Daj spokój z doktorem Mengele.Gdyby to byl TEN doktor nie przeszłabyś przez selekcję bo twoją kreatywnosć wziąłby za głupotę(?)

Wiecie ta moja matka W SUMIE przepadła,że - i to wiedzieli w parlamencie dostała krzyze rodowodowe na j. francuski i nie wzieła i tyle. Sie nauczy bez. I NIE UMIAŁA wiecie. No i tak tam była najgorsza bo by se wzięli wiecie porównali chociaż tyle z niej by mieli. A oni jej dali i... zapomnieli. Ale mówili i musieli dać temu parlamentowi i na nią. I tak sie zrobiło że jeszcze dostała zwolnienie dyscyplinarne jak wiecie w sumie nawet umowy o pracę, w tej szkole mogła być GORZEJ NIŻ BURDEL i tyle. Takie rzeczy to są. A Otto wielki pan i tyle. Tak mnie porwali i mogło być bo na te krzyże się porywa - pewnie coś takiego i tyle to było. I ta matka za to wszystko we Francji, stała praca tam - takie coś i tyle :( No wiecie ... ona zapomniała o tym krzyżu na j. francuski i na nią i słusznie ale wiecie - popatrzcie sie na siebie wam powie że ale stoicie o te krzyże. A ona tego nie wzięła bo to był jej KRZYŻ żeby sie uczyć tego francuskiego i może nawet oglądała te krzyże. I nic tylko wiecie TAKĄ MIAŁA OPINIĘ MIAŁA U BONY. A powiem wam ta Bona czemu nic nie umie w żadnym języku? Ano tego nie wiem. I te krzyże na francuski będę mieć, na hiszpanski se sama muszę zrobić. Tam też se zrobię sama, ale będę mieć. I tak we mnie tu też walili. Ja sie nawet zaczęłam uczyć francuskiego wyobraźcie sobie i wiecie ten Mengele mnie też oszukiwał bo NA PEWNO jak poszedł do szkoły to pani pokazała mu i klasie krzyż rodowodowy na j. francuski albo rozdawała - to było liceum ŁACZNOŚCi, a ja? W ZNIKNIĘTYM PSYCHIATRYKU, z siostrami PO CICHU co mnie okradały - wybaczcie. One też mi powiedzą SPIERDALAJ, ale ja ich nie okradłam. No to nie żyją i tyle. Ale renta moja i koniec. I widzicie - TAKIE SĄ BRYGIDKI. I jak ten Otto mógł tam byc? Ten mąż mojej matki. A jednak miała swoją rację też... samotne macierzyństwo TO JEST TO. I tyle :(

Wiecie ja mam tę paczkę za to że mnie NIKT NIE LECZYł - ja to zwalałam na biedę , lekarstwa kosztują, ale bez przesady. Teraz się moge leczyć i koniec. A ta paczka i tak jest moja i tyle. Wszystko :( Co poza tym? A nie wiem - ja tylko wiecie przepadłam, że baba w Piłsudzie, który JEST STRASZNĄ SZKOŁA, patrona nie szanują, głupota jak wszędzie - jedynie nazwa - PATRON i moja praca pierwsza - nic więcej tam nie ma i tyle. I wiecie z tej historii z Zielonymi Świątkami powinni móc tam być, a ten pomnik po co? Bez sensu. Pomnik do rozwalenia i tak ten rektor przegrał bo nie wiedział kto pomnik Piłsudzkiemu postawił żeby...MOGLI BYC. Nie docenił tego pomnika, a powinien. 2 filologie. I wiecie reszta to juz on tam. A ja? Ja miałam dostać STAŁA UMOWĘ O PRACE I TO WSZYSTKO. Ja mogłam być wyrzucona po roku - za syf na zapleczu - dlaczego nie? Ale ZE STAŁEJ UMOWY i się nie dałam. I tak zostały mi tylko te rodowody. NIC POZA TYM. A kasa jakaś , kredyt. Nie ma i tyle. A jak przyszłam do szkoły to byłam normalna, ale po roku z tymi dyrami w Piłsudskim to już bylam GORZEJ NIŻ WALNIĘTA W ŁEB i wzięłam jeszcze mieszkanie z uczelni CHYBA DLA MAŁZEŃSTWA,pary wiecie i pozniej miałam opinię za to Marii Curie Skłdowoskiej. I słusznie sie dowiem no wiecie... powiem wam tyle. CZEMU JA TO MIESZKANIE WZIĘŁAM? I koniec. I to wszystko jest Piłsud i jak szanują patrona, że dzieci tam przychodzą bo wiecie stawiają w domach karton z systemem matematycznym, grają na loteriach NA MIESZKANIE i tak dalej... a idżcie I PO TO LATAŁY DZIECI Z KEVINA tam, żeby im pasowało tak grać BO TAK i sie nie dajcie nikomu bo Piotruś Małgorzaty Alakok wiecie takie miał plany na życie i to dziecko też sie powiesiło. I tak chcieli mi go dać do mieszkania bo byłam w Piłsudzkim i od nich pasuje mieszkanie z kartonu , systemu matematycznego i numeru mieszkania na kartonie i tyle. I tak skończyłam w takim towarzystwie i tyle :( 😡😡😡😡

Wiecie ja was żegnam krzyżem rodowodowym na 3 skrzydła na WYNIESiENIE się. I wiecie mam tam sw. Edytę Stein - najwyżej zmienię jak paczkę będą chcieli mi odebrac i tyle. Za brak takiego krzyża poległam w życiu. A Mengele 2 krzyże i całe życie ustawione i po co mu ja. To prawda a po co mi on? Co - ja chciałam biolę studiować? ROk - to wszystko i tyle. W końcu byłam po liceum. I to nie łączności i tyle. No i filologiem mogłam być bo tak i już. Od siebie i tyle. I na zawsze tak będzie. Powinna być ogrodniczka ale cóz... tak wyglądałam NA ZDJECIACH, że ani do ogrodnictwa się nie nadałam. ANi tyle :( NO cóz... zwłaszcza w Polsce :(

cdn :(