Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogata i piekna

Zarabiam 10 tys i czuje sie zle widzac biednych ludzi

Polecane posty

Gość fzidzidzi
ja nie jestem leniem, nie moge zaplacic a czesne, wyrobil mi sie dlug, a zostalam bez srodkow do zycia, a dlug jest nie do splacenia :( pracuje a to mam na utrzymanie. wiec jak?

Gość jkhgfdsfddgtt
w życiu nie uwierze by osoba pochodząca z wyższej klasy przesiadywał na kafe :-P

Gość Daria244
bogata i piękna- pomogłabyś mi? pytam poważnie...

Gość bogata i piekna
zwolnili mnie z pracy

Gość ihaaaaa
dajcie spokoj, ona wam nie pomoze... nie widzicie jak sie podsmiewa z innych?

Gość będzie dobra praca z tego
Bogata...paranoidalna osobowość

Gość bogata i piekna
moj maz jest monterem dildo

Gość ggewwnnjw
akurat wiem, ile zarabiaj au-pair bo sama nia bylam:) wiec zamknij paszcze i nie pieprz jak sie nie znasz. zarabiala tyle ze z jednym zerem mniej, wtedy sie to zgadza. ale jesli dawala starym facetom doopy, tak jak ty, to moze i wyciagala, w doslownym znaczeniu tego slowa, te 2 tysie:) skoncz juz prosze, bo sama sie blamujesz:D

Gość bogata i piekna
jestem taka piekna i bogata a wy macie gowno smieje sie z was bo mam pieniadze a macie nedze

Gość bogata i piekna
moj maz lubi jak chodze ufajdana w gownie

Gość Daria244
bogata i piękna-odezwij się, wiem że to nie Ty teraz piszesz tylko podszywy.

Gość autorka tematu...
w sumie tez wydaje mi sie ze 2k za granicą to nie jest duzo mogę wiedziec na jakim stanowisku takie pieniadze, jesli macie wyzsze, techniczne wyksztalcenie ? nie probowaliscie szukac lepszej pracy ?

Gość naprawdę to będzie dobra praca
zapal sobie blanta bo kończą ci się ci sią pomysły na prowo "bogata" a przecież wena musi być bo ci nikt za opierdalanie nie zapłaci

Gość ktoś kto ma tyle kasy
nie siedzi w piatek wieczór na kafele tylko wyjezdza na weekend albo spedza czas w jakimś spa, knajpce, takze bez jaj, znam pare majetnych osób i zadna nie traci czasu na forach, tylko w swoim kręgu spedzają czas

Gość megggi3
bogata i piekna podszywie dziekuje 2100 euro zarabiala mojej kolezanki kuzynka jako au pair we francji zenada Szczerze to nie wiem jakie realia są we Francji jeśli chodzi o au pair, ale nie sądzę. Natomiast np. w Norwegii sprzątaczki zarabiają więcej od Ciebie, autorko ;)

Gość nie dużo
Do ja wiem czemu Mamy dużo kasy,dzieci dobre auta ale mam wyrzuty sumienia i staram się pomagać innym ale w swoim otoczeniu a markowych ciuchów nie cierpię nie lubię wydawać na idiotów dobra rzecz nie musi mieć napisu .

Gość autorka tematu...
do -- ktoś kto ma tyle kasy za 10k nie poszalejesz, zalezy co kto lubi, ale to wystarczy albo na ciułanie na przysżlosc albo na dobre imprezy albo na dobre ciuchy albo na gadzety elektroniczne, albo albo, duzo mozna by wymieniac, ale zawsze trzeba wybierac, ale to nie jest kasa, ze jezdzisz po swiecie z piorkiem diora w tylku i pijesz szampana, zwlaszcza ze jeszcze te pieniadze trzeba zarobic kiedys 10k to nie ten standard zycia, o ktorym mysli ktos, mowiąc ze tacy ludzie maja lepsze zajęcia

Gość bogata i piekna
moge komus przelac 1000 zl ale musze miec dowody ze ktos naprawde potrzebuje

Gość majksa
Jeśli to ostatnie zdanie faktycznie jest twoje, to kochana życzę Ci abyś się przekonałą co w życiu jest ważne jak np. przy najblizszym usg piersi okaże się, że masz raka. W d... sobie wsadzisz swoje 10tyś, niestety nawet milionerzy umierają. Jesteś żałosną i głupią postaciąm ale zrozumiesz to dopiero jak stracisz zdrowie. A do tych którzy nie mają pieniędzy... nie ma co czytać wpisów takiego pustaka jak ta panna

Gość bogata i piekna
smierci sie nie boje

Gość fzidzidzi
bogata i piekna ja mam dowody!

Gość ggewwnnjw
do autorki tematu nie musze sie nikomu z niczego zwierzac, dodam tylko, ze na takim samym stanowisku zarabialismy z mezem ja 1900 zl netto a on 2800 (na uczelni robil doktorat). tyle w temacie. i uwazamy, ze jak na poczatek to i tak niezle, mamy drogie ubezpieczenie zdrowotne i jesli zostaje nam 2100 czy tez 2600 netto to uwazamy, ze to duzo. i nie zarabiamy mniej, bo jestesmy obcokrajowcami. aha, i nie tyramy po 10 godzin dziennie, jak to bylo w Polsce. 8-16 i dzien do dyspozycji. niczego nam nie brakuje, maz robi dodatkowe projekty elektroniczne, za ktore wpada raz na 1,5 mies. 800 euro. a w Polsce? te 800 euro miesiecznie byloby marzeniem. bylas kiedys sama za granica, mieszkalas tu dluzej niz weekend? wiesz jakie sa realia? mowimy o Niemcach konkretnie. bo najfajniej sie mowi, "e tam, zarabia malo jak na zagranice" jesli samemu nie bylo sie nigdzie.

Gość Daria244
bogata i piękna- ok, ale jak mam Ci to udowodnić?

Gość fzidzidzi
ja mam zaswiadczenia wszystko, moge skanem na maila :) poza tym ja nie jestem zawistna, mam nadzieje, ze tez kiedys bede tak zyc :)

Gość bogata i piekna
daria ty jakis bzdur chcesz

Gość Daria244
bogata-jakich bzdur?? Bo nie za bardzo rozumem :>

Gość majksa
Ja potrzebuję, ale są Ci którzy potrzebują bardziej. Również jestem wykształoną kobietą, prauję bardzo ciężko, jednak moich pracodawców nie interesuje moje życie. Mąż dziś oświadczył, że rzucił pracę, bo nie ma już siły być oszukiwany. Za miesiać mam 30 lat nie mam nic... i nie mam tu na myśli bogactwa. Nie mam dzieci, mieszkania, perspektyw...Ataram się nie załąmywać, bo właśnie dowiedziałąm się o guzie piersi. Całkiem przewartościowałąm swoje życie. Nie chcę nic, chcę być zdrowa!!!!

Gość fzidzidzi
jak cos to jest moj e-mail sisinije@wp.pl lepiej Ty nie podawaj, chociaz i ja pewne spamow w cholere dostane :P

Gość autorka tematu...
ggewwnnjw - dla jasnosci, ja nie jestem autorką tego tematu i nie probowalam Cie obrazac pytałam z ciekawosci, ja nie bylam nigdy za granicą w celach zarobkowych - nigdy nigdy, nie znam tamtych realiow, pracuję i zawsze pracowalam tylko w Polsce, więc nie chcę się z Toba absolutnie klocic, ale moi znajomi, potrafią dostac po 30k (przeliczajac na pln) na "inzynierskich", ale nie kierowniczych stanowiskach, więc pytałam z czystej ciekawosci, co to za zawód

Gość autorka tematu...
a i ja wiem, ze tyle ile napisalam zarabiają osoby w danii i finlandii, nie wiem jak jest w niemczech, byc moze zarabia sie tam duzo mniej