Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebus181

Co a zrobic prosze o pooc!!

Polecane posty

Witam! Jakis miesac temu zostawiła mnie dziewczyna.. bylismy razem prawie 2 lata. to bylo z mojego powodu.. nie bylem do konca z nia szczery.. itp. mialem ciezkie zycie nie radzilem sobie z niekturymi sprawami.. mowila mi zebym poszedl do psychologa i pomogl sobie ale oczywiscie myslalem ze sam sobie poradze... tak oczywiscie nie bylo.. dopiero gdy powiedziala ze nie chce byc juz ze mna polecialem do tego psychologa.. madry polak po szkodzie.. to tak w skrucie.. nie jestem zlym czlowiekiem i jakims burakiem co mysli tylko o sobie.. ja ją naprawde kocham i nie radzo sibie z tym.. ona ma byc moja zona!! moze tak reaguje bo wczesniej zostawila mnie dziewczyna przez tel.. bardzo ciezko to znioslem.. ostatnio rozmawialem z moja ukochana. pytalem sie jej meczylem ją itp. mowi ze mnie nie skresla i ze jeszcze mozemy byc ze soba ale jesli ja sie zmienie i ona to zobaczy. mowila ze to nie bedzie za jakies 3 lub 5 miesiecy a nawet za rok!!! mowila tez ze nie wie czy kogos nie pozna przez ten czas... co ja mam mysles o tym wszystkim?? mam o nia walczyc i czekac i isc w swoja strone?? Kocham ja i chce zeby byla szczesliwa.. mam 26 lat. prosze o pomoc!!

Gość majksa
jezu jak to czytałam myżlałam, że masz z 16 lat. Problemy iste nastolatka. JAk Ci mówi, że za pół roku albo rok to ma Ci ewidentnie gdzieś. Chce się wyszaleć a ty już ją wkurwiasz.