Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ja wiem!!!

Prawiczki na tvn style program o was

Polecane posty

Gość ...ja wiem!!!

.......

Gość ...ja wiem!!!
tytuł programu "Szkoła Prawiczków"

Gość ...ja wiem!!!
tylko 5 % chłopaków powyżej 25 r.życia sa prawiczkami

Gość ...ja wiem!!!
ale problem świeży :)

i coś ciekawego mówili ? ja jestem ciekaw jak to jest w innych rodzinach bo u mnie to rodzice wcale nie byli zaniepokojeni ze ich syn długo nikogo nie przyprowadzał do domu ..nikt mi nie pomógł ,a wręcz byłem tłamszony itp..

Gość ...ja wiem!!!
bohater pojedzie do Amsterdamu, być może na koniec zostanie rozprawiczony przez jedną z prowadzących szkołę dla prawiczków:)

Gość ...ja wiem!!!
bohater ma 26 lat, akcja toczy się w 2006 roku, ciekawe czy po 6 latach jest juz normal

Gość ...ja wiem!!!
instruktorka mówi do niego, że ma ją złapać za pierś ale on nie był jeszcze gotow:( biedaczek:( co was blokuje? skąd ta nieśmiałość? może to właśnie wina rodziców, zawstydzanie,albo traktowanie spraw sexu jako temat tabu?

z wiekiem problem się nawarstwia ;] i się odstaje od normy i potem to idzie lawinowo Ja mialem problemy z wyrażaniem swojej seksualności już jako nastolatek tj podniecały mnie dziewczyny z klasy ,ale bardzo sie tego wstydziłe, a nawet uważałem to za jakieś zboczenie ,że nie wolno że trzeba być grzecznym miłym i niewolno zaczepiać ..a jak koledzy zaczepiali to uważałem to za chamskie itp ...nie wiem skąd to się wzieło część z domu zapewne ,a część jakoś tak samo z siebie

Gość Zuzanna Amelia & 25
Byly - a jak to sie stalo ze sie rozprawiczyles ?

Gość ...ja wiem!!!
straszne, to o czym piszesz, ale jednocześnie szlachetne względem kobiet. Najważniejsze, że jesteś już byłym prawikiem:)

..a co w tym było szlachetnego niby ? ...że miałem dużo blokad jako 12-18 latek ? że bałem się zaczepiać dziewczyny w jakikolwiek sposób ? ..

12-18 latek co ja gadam za głupoty ;] ...moje pierwsze blokady do dziewczyn zaczęły się już w wieku szkolnym tj 6-7 lat i od tego czasu do lat 24 miałem bardzo niewielki kontakt z dzieczynami ,a potem kobietami ..tyle co "cześć" na przerwie i "nara" ...smutne nie ? ..0 przeżyć jako dziecko , nastolatek , młodzieniec ...pierwszy raz się calowalem jak miałem 24 lata ....czyli ile 10 lat ? 12 ? za późno ?

Gość Zuzanna Amelia & 26
Byly - nie napisaleds jak to sie stalo ze jednak przy tej chorobliwej niesmialosci straciles w koncu prawictwo. Ozeniles sie ?

były prawiczek kto Cię rozprawiczył ???????????????

Ja się całowałem jak byłem dzieckiem i co z tego. Zresztą to było z inicjatywy dziewczynki.

Gość Bibop
U mnie od zawsze było oczywistym że ktoś taki jak ja nie ma szans na dziewczynę.

Gość oczywicho prawik
Takie komercyjne przedstawianie prawików nie oddaje sedna sprawy.