Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w końcu prawko

Jak długo uczyłyście się jeździć samochodem

Polecane posty

Gość w końcu prawko

ale już po otrzymaniu prawka. Ja niby mam ale nadal boję się jeździć, a parkowanie to juz porażka, tak samo ruszanie pod górę, większy tłok.

Gość wielki kupsztal
ja mam prakow od dwuch lat, raz pamietam jak jechalem za kierpwnicą to zesrałem sie ze starchu, a obok kolega co jechał zemna pytał sie co tak smierdzi, wstydziłem sie mu przyznać;) całe 40 km co mialem do pokonania mialem usrane portki

Gość TYPOWA KAFETERIANKA
3 lata i ciągle nic nie umiem :classic_cool:

Gość ona22.
Zdałam ponad 3 lata temu i ciągle się uczę. To można najwyżej opanować, ale nie nauczyć, bo sytuacje na drodze są przeróżne i nie da się wszystkiego przewidzieć.

Gość wacek nr 1
mam 20 lat, kurwa huje zabrały mi prawo jazdy do konca zycia dwa razy jechałem po paru piwkach i kurwa na dozywocie mam zabrane, masakra

Gość wacek nr 1
najgorsze jest to ze niewiem jak to odkręcić;) miał ktos juz zabrabe prawko na dożywpcie?

Gość poradzeci
wacek jeszcze by sie przydało Tobie dożywocie w psychiatrkowie i było by idealnie !!!!!!!!!

Gość wacek nr 1
moge sie cieszyć z tego ze zabrała mi prawko taka seksowna policjantka. alee z drugiej strony to była ostra suka bo wyjeła swuj bicz i zaczeła mnie nim napierdalać