Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GMIK

Moja dziewczyna jest w ciazy ale nie ze mna

Polecane posty

Gość GMIK

Dzis dowiedzialem sie ze moja dziewczyna jest w ciazy, ale nie od niej tylko jej mamy. Podejrzewalem ze cos sie stalo bo nagle przed sesja wyjechala do domu nic mi nie mowiac.Dzis dzwoni jej matka i mi to mowi i ze "Magda bala Ci sie to powiedziec bo wie jki ty jestes zbyt wrazliwy". Strasznie sie po prostu wkurwilem jak to uslyszalem, zadzwonilem do swojej matki, mowi zeby olac ja i wracac narazie na chate "bo magda bedzie cie probowac wrobic w to wszystko". Tez jestem i zalamany i wsciekly, nie wyobrazam sobie zajmowac sie jakims dzieciakiem obcym (nawet nie wiem co za gnoja do siebie dopuscila i kiedy). Co zrobic zeby nie wyjsc na dupe i jednoczesnie rozegrac to dyplomatycznie? (Powtarzam ze nie chce wychowywac obcego dziecka). Jak ja namowic na abrcje i czy wogole to robic? Chyba juz jej nie kocham po tym co sie dowiedzialem :(

Gość tiru riru bom
bez sensu to ciągnąć

Gość tiru riru bom
no właśnie, a jestes pewny, że to nie twoje?

Gość co ty hadasz człowieku
weź się ogarnij... jaka aborcja? dziecko nie jest niczemu winne! stało się - trudno, ale dziecko ma prawo żyć. nie zbaijajcie go! a ty to przemyśl, wątpię, że dasz radę z nią żyć...

Gość mysiulkaaaaa
kolego!! co Ty wgl gadasz !!! na aborcje ??? w zyciu jej nie namawiaj, jesli jej juz nie kochasz to zerwij z nia kontakt, ale tylko wtedy gdy jestes pewnien ze to nie Twoje dziecko, jesli każe robic Ci testy DNA to zrób, przynajmniej pokarzesz jaka jest prawda (czyli ze dziwka i ze Cie zdradzila) mysl co robisz. zebys potem tego nie załował. gorzej bedzie jak to faktycznie Twoje dziecko

Gość GMIK
No ok ale dlaczego uwazasz mnie za idiote? Bo co? Bo nie chodzilem za nia 24h/dobe czy ? Czy dlatego ze pytam o porade?

Gość GMIK
tata zrobi mi aborcję swoją knagą :classic_cool:

Gość tiru riru bom
idiota- bo namawia do aborcji. proste.

Gość GMIK
To na 100% nie jest moje dziecko. Powiedziala to tez swojej matce, ze niby ja jestem nadwrazliwy i dlatego uciekla do domu, nie chciala rozmawiac ze mna. To jest chore

Gość jozafat kuncewicz z trumny
i dlatego aborcja to wielkie prawo nieodpowiedzialnych mężczyzn.

Jak zwykle jazda po typie ktorego laska wydymala bez wazeliny. Nikt nawet nie pierdnie ze to kurwa, jakby tam bylo ze facet zdradzil to zaraz by kolo wzajemnego wsparcia sie tu zjechalo i sabat nad biedakiem uradzilo

Gość brunet196cm..
zrób badania DNA i tyle jak urodzi i nic jej teraz nie mów !!! pamietaj dziecko jest wazne nawet jesli nie twoje

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjj
MĘSKA KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 NAJLEPIEJ ZROBIĆ, POTEM ODWRÓCIĆ DUPĄ, ZROBIĆ Z DZIEWCZYNY KUR*Ę A NA KONIEC Z NIĄ BYĆ...

Po co chcesz mścić się na dzieciaku? Przecież to nie on jest winny, tylko Twoja panna. To ona nóżęta rozłożyła więc dziecko czemu jest winne? Zarzekasz się, że nie chcesz mieć z dzieckiem nic wspólnego, a z panną puszczającą się za Twoimi plecami to już lepiej?

Gość ffeee
pisze z komórki specjalnie kolego jak jesteś pewny że nie twoje i nie powiedziała ci tego w twarz tylko mamusią się zasłania to najlepiej zrobisz jak ją zostawisz w spokoju. Nie mów nic o aborcji bo będzie ci to wypominac najwyżej ona ma prawo o tym wspomnieć. Ją bym do niej nie jechał tylko czekał na telefon i nie był zły tylko spokojnie powiedzieć że to koniec

Gość ffeee
pisze z komórki specjalnie kolego jak jesteś pewny że nie twoje i nie powiedziała ci tego w twarz tylko mamusią się zasłania to najlepiej zrobisz jak ją zostawisz w spokoju. Nie mów nic o aborcji bo będzie ci to wypominac najwyżej ona ma prawo o tym wspomnieć. Ją bym do niej nie jechał tylko czekał na telefon i nie był zły tylko spokojnie powiedzieć że to koniec

Gość jigybijhbjkbkjbkbhkjh
ja bym taka kurwe zabil

Gość zonusia swojego mezusia
napisałeś, że juz jej nie kochasz. To po co chcesz ja namawiać na aborcję? Co cię to teraz obchodzi?

Gość dyskusji3467
to najwyraźniej nie jest jednak twoja dziewczyna:-)

Gość zerznij ja na odchodne
potem zatlucz kilofem a scierwo wyjeb gdzies w lesie. wszyscy tak robia

Gość Nfgrsstyjh
Zerznij ja ma odchodne jaka patologia...

Gość kulturarny uczony
to przede wszystkim nie dziecko a plod ktory mozna usunac i w kazdym rozwinietym kraju jest taka mozliwosc tylko po co??? zostaw ja oszukala Cie zdradzila niech sama teraz to brzemie dzwiga, pewnie ojciec tez ja oleje jak sie jest nieodpowiedzialnym placi sie za bledy. Ty sobie znajdziesz kogos wartosciowszego.