Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopciuchhhhh

cholerna sprawa..

Polecane posty

Gość kopciuchhhhh

myślałam, żeby jaja sobie porobić z mojego faceta. pokazałam mu jakiś czat, który reklamowali w internecie. podszyłam się pod inną dziewczynę, by zobaczyc co mój chłopak na to. tak mnie zainteresowało to, że przyjał nawet propozycje spotkania. chciałam go po prostu podpuścić, zobaczyć jaki jest. poprosil nawet o emaila, byśmy mogli sie kontaktować. jestem w szoku. co robić? miała wyniknąć z tego głupia zabawa a tu dowiedziałam się czegoś takiego o własnym chłopaku! zaznaczam, ze on nie wie że to ja..

Gość A moje zdanie...
To go sprawdź jak dalej to pociagnie

Gość kopciuchhhhh
czuje sie jak idiotka... cholera. jestem z nim 2 lata, a nie znam swojego faceta!

Gość A moje zdanie...
No właśnie...sprawdź dokąd sie posunie....on nie musi wiedzieć, a Ty sprawdź....może nie zwracałaś uwagi na to jak zachowuje się wobec dziewczyn w realu

Gość kopciuchhhhh
zmienił o sobie kompletnie dane. dodał sobie lat i w ogółe. świnia!

Gość kopciuchhhhh
Oczywiście chłopak to mój tata :classic_cool:

Gość kopciuchhhhh
prosze bez głupich podszywów. ludzie, co robić? sama się wkopałam i zawiodłam na facecie

Gość jak kłamać,to do końca
Pociągnij to,bajeruj go,umów się na spotkanie,przyjdź i z nim zerwij.

Gość kopciuchhhhh
dodatkowo okazało się, że wchodzi na strony dla gejów z anonsami.Co o tym wszystkim sądzić?

Gość kopciuchhhhh
nie zracajcie uwagi na te przygłupie teksty. nie mam sił, mam ochote teraz mu coś powiedzieć... i przerwać t głupią rozmowę

Gość kopciuchhhhh
dodam, że mój tato-chłopak to garbaty karzeł bez oka :classic_cool:

Gość do kopciuchhhhh
Standardowo podstaw koleżankę

Gość do kopciuchhhhh
Dowiesz się czy to tylko zabawa czy rzeczywiście szuka czegoś więcej

Gość kopciuchhhhh
ma się do 'mnie' odezwać w niedzielę. nie wiem czy wtrzymam tyle. pisał mi, że tęskni za mną a na czacie wypytywał o to jak wyglądam itp..

Gość ja tez tak uwazam
moze tylko to dla niego taka zabawa, a moze rzeczywiscie sie bedzie chcial spotkac. pociagnij to jeszcze troche jak nie wyjdzie z propozycja spotkania, to ty zaproponuj. jak sie umowi no to...sama wiesz.

Gość kopciuchhhhh
sama mu zaproponowałam spotkanie, bo niby blisko siebie mieszkamy. przyjął to z entuzjazmem, bo rzekomo pozytywnie mu się ze mną rozmawia i dlatego chciałby jakoś dalej pociągnąć tą znajomość. Chciał moje zdjęcie...

Gość ja tez tak uwazam
no to doprowadz do spotkania. powiedz ze chcesz sie spotkac i koniec. jak zacznie sie wymigiwac to ok, skoncz znajomosc i z nim zerwij i tak.

Gość ja tez tak uwazam
masz kootasa za faceta. prawdziwy, honorowy facet nie zdradza, no ale takich jest garstka. wspolczuje. zerwij z nim, lepsze 2 lata zmarnowane niz cale zycie.

Gość kopciuchhhhh
może masz racje :) kurde, szkoda że dowiedziałam sie takich rzeczy o nim w TAKI sposób

Gość kopciuchhhhh
KOOTAS jak nie wiem co !!! rzygać mi się chce... musze udawać teraz dobrą dziewczynę.. dobrze, że się nie widze z nim w ten weekend

Gość ja tez tak uwazam
wiesz co? jak bdsz z nim zrywac, to nie krzycz. nie placz, nie pytaj dlaczego. powiedz, ze poznalas kogos nowego albo ze jest kiepski w lozku, zemscisz sie na nim :P

Gość ja tez tak uwazam
a pytlas go na tym czacie czy ma dziewczyne?

Gość kopciuchhhhh
tak, pytałam. w końcu niby byłam na niego napalona :p w sensie, że flirtowałam dużo. oczywiście zaywyżył sobie wiek do 26 lat, singiel bez dzieci. wymyślił bajeczke o jakimś nieudanym związku

Gość ja tez tak uwazam
tzn nie mow jaki jest prawdziwy powod zerwania, bo ci nawciska kitu ze to zabawa, albo ze wiedzial ze to ty, a ty jestes taka niedobra, bo go sledzisz, kontrolujesz i nie ufasz. powiedz ze ma za malego albo ze poznalas kogos wartosciowszego.

Gość ja tez tak uwazam
zerwij z nim dziewczyno, poki jestes mloda znajdziesz 10 lepszych, i dzieki za patent na testowanie facetow :D

Gość kopciuchhhhh
niee... już kiedyś zresztą cąłował się z inną po pijaku co głupia mu wybaczyłam. wiedziałam,ze to kiedyś się obróci przeciwko mnie, wiedziałam. nie będe mu mówić takich rzeczy, bo nie chce się zniżać do prymitywnego człowieka. (nie obarazajac ciebie:p)

Gość Zuzanna Amelia & 26
A jak sie Wam ukladaly sprawy lozkowe ?

Gość kopciuchhhhh
wg niego słabo. nie jestem kobietą, która chce się kochać kilka razy w tygodniu. kilka razy w miesiącu jest. nie zaznaczył w rozmowie seksu :p

Gość no i wszystko
jak chcesz zatrzymac faceta dajac mu kilka razy na miesiac??? szczegolnie ze jestescie mlodzi, facet potrzebuje kilka razy dziennie, a przynajmniej raz dziennie a nie raz na tydzien, wcale mu sie nie dziwie

Gość kopciuhhhhh
Nie pieprzcie ze chodzi tu bo mu 'nie daje'. Gdyby mnie kochal, nie robilby takich rzeczy! Jezu... Zreszta nie mamy mozliwosci by sie widywac codziennie... I nie moge zrozumiec, ze facet moglby sie spotkac z inna bo chce seksu! Wcale bym sie nie winila z tego powodu