Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona1989

Zwariuję przez niego

Polecane posty

Spotykam sie od miesiąca z pewnym mężczyzną. Chyba jeszcze nigdy tak nie mialam, jak teraz, ze ciagle o nim mysle, zastanawiam sie co by było gdyby mnie zostawił i ze nie wiem jakbym to przezyła, głupie... Przez cały ten okres od kiedy sie spotykamy myslalam, ze to mi bardziej zalezy, On jest bardzo zajetym mezczyzną, pełni wiele funkcji no i czasami po prostu nie ma czasu, a ja odbierałam to chyba tak, ze On nie chce sie ze mną spotykać. On ma bardzo duzo kolezanek, troche mnie to zawsze wkurzało, ale bardzo zaskoczył mnie pare dni temu... Bylismy na imprezie, spotkalismy Jego kolezanki, które poznal na majówce, na której bylismy odzielnie. I One do mnie mówią: ze cieszą sie, ze w koncu mogą mnie poznac bo duzo o mnie słyszały na majówce, dodam tylko, ze do majówki spotykalismy sie 2 tygodnie. Na tej imprezie ciągle tak było, poznałam mase jego znajomych i ciągle mnie przedstawiał jako swoją dziewczyne, wszystko jest dobrze, w tym tygodniu jak nigdy widzielismy sie codziennie. A we mnie w środku cos siedzi, jakas obawa, kurde chyba sie zakochałam... tak to działa? czemu nie mogę fruwać nad ziemią czy nie tak zachowuje sie zakochany człowiek? ;p

Gość równo
Zakochany człowiek zachowuje się podobnie jak po zażyciu narkotyków. To taki stan "chorobowy', ale nie masz co się niepokoić wszak miłość jak sraczka przychodzi znienacka i odchodzi tak jak przyszła. :D

Gość fiubzdziu123
musisz wyluzowac, nie zastanawiac sie nad kazdym szczegolem, nie myslec tyle, bo inaczej Ty zwariujesz i doprowadzisz do szalu swojego faceta. on ma widziec pewna siebie kobiete, nie histeryczke. uspokoj sie, wybral Ciebie, z Toba jest, Ciebie chce :) ciesz sie tym! ja o maly wlos bym stracila swojego faceta przez takie zachowanie jakie Ty teraz demonstrujesz. duza roznica wieku miedzy Wami?

Jestesmy w tym samym wieku, jestemy razem na roku,ale ja przy nim tak sie nie zachowuję, tylko jak jestem sama w weekend, pewnie dlatego ze jest miedzy nami spora odległosc i na weekend On wraca do domu.

podejrzewam że tu chodzi o brak równowagi społeczno koleżeńskiej ...ty tez masz tak dużo kolegów z którymi się spotykasz i rozmawiasz co on koleżanek ? ..pewnie nie i dlatego czujesz się niepewnie w jakiś sposób. Ja miałem podobnie z byłą ona miała masę kolegów ,a ja mało koleżanek i po czasie to dało się we znaki bo mnie w środku to wkurwiało ,że ciągle ktoś ją zaprasza ,adoruje ,a do mnie zadna kolezanka sie nie odzywa

Gość schizofrenik Czarls Czarlson
miłość jaest jak psychoza! I TAK WSZYSTKO PRZEMINIE! GRAJMY W GRY! GHAH - Games Has A Home.