Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszynkka91

Gdzie znaleźć fajnego faceta?

Polecane posty

Gość muszynkka91

Tak jak w temacie. Mam 21lat. Większość, ktorych poznałam czy to w pracy czy w szkole albo nie są zainteresowani albo mnie nie kręcą. Nie mowcie mi zebym gdzies wyszla z kolezankami, bo moje all kumpele maja facetow i jak juz jest okazja to odpedzaja panow, ktorzy do nas zagaduja i nie sposob mi kogos poznac. Zatem i na impreze nie mam z kim jechac. Przez internet poznałam samych kłamców albo poprostu konczylo sie samo. Zawsze kiedy ja kogoś chce to ta osoba nie i odwrotnie. Jestem uważana za atrakcyjna i inteligentna dziewczyne,a jakos jestem sama. W chwilach szczerych rozmow ludzie dziwia mi sie, że jestem dziewica i niektorzy faceci traktowali to jak pokarm dla sępa i tylko do tego dążyli, bo taka okazja nie mogla im sie zmarnowac przeciez. Czasami bywalam z zwiazkach tylko po to zeby miec, zeby nie gadali, ale i tak gadali, ze stac mnie na kogos lepszego. Gdzie mam szukac fajnych facetow? Tak bardzo mi brakuje miec kogos bliskiego zeby spedzac wolny czas. Mieszkam na wsi, pobliskie miasto jest na tyle male ze prawie wszystkich znam juz a nie chce miec kogo kto bedzie mieszkal ode mnie zbyt daleko

Gość kitowa warszawianka
mnie poderał w klubie w sumie sądziłam wówczas że nie zwróci na mnie uwagi, kiedy obok mnie tyle pięknych kobiet ale zwrócił i zawrócił moim życiem :)

Gość sajlan
skąd jesteś ?

Gość muszynkka91
Mi tez na imprezie nie jeden zawrocil i huk z tego. Ostatnio mialam incydent ze podszedl do mnie jakis koles. Zapytal mnie czy jestem ta osoba o ktorej mysli (znal moje imie) pow ze przyjdzie jak wypije piwo i sie nie pojawil a ja do niego juz sama podchodzic nie chcialam. Goscia nie znalam i przez tydzien grzebalam w znajomych. Nie wiem kto to byl, ale wydawał sie byc fajny. :)

Gość muszynkka91
centrum woj. mazowieckie.

Gość Lukrecjusz Wielki
Jakieś ramy wiekowe? Fajny to jaki?

Gość muszynkka91
najlepiej 21-26. Fajny dla mnie znaczy spontaniczny, zabawny, wierny, kochający, pomysłowy, nie chce jakiegos mega ciachowatego ale od brzydala mnie odrzuca. Ma być zwykly prosty. Nie lubie dresow skejtow ani innych dzikich subkultur. Miałam faceta, ktory mnie kochał szczerze, ale co mi po takim który nie ma pomyslu jak spedzac ze mna dzien nie potrafi mnie przytulic za reke zlapac.

Gość Czarls Czarlson
Laski podrywa się tylko na ruchanie!

Gość rensolma
na ile wyceniasz swoje dziewictwo ?

Gość Lukrecjusz Wielki
No to jestem za stary, niestety 🖐️

Gość muszynkka91
Nie nie ruchał, bo nie jestem kurwa

Gość muszynkka91
To ładnie masz Czaris. Mam pracę nie musze niczego sprzedawac

Gość muszynkka91
Tak kurwy sie ruchaja, bo to brzmi jak brak szacunku, a seks nie znaczy jako jego brak. Nie byłam nigdy tyle z facetem zeby sobie na to pozwolic. Gdybym z kazdym po tygodniu to robila to moglabym sie nia nazwac, ale nikt mi niczego zarzucic nie moze.

Gość muszynkka91
wybaczcie na chwile musze do łazienki, bo czuje że popusciłam w portki takiego dużego kupsztala i musze pampersa zmienic

Gość muszynkka91
Tak kurwy sie ruchaja, bo to brzmi jak brak szacunku, a seks nie znaczy jako jego brak. Nie byłam nigdy tyle z facetem zeby sobie na to pozwolic. Gdybym z kazdym po tygodniu to robila to moglabym sie nia nazwac, ale nikt mi niczego zarzucic nie moze.

Gość rensolma
poczekamy,poczekamy

Gość muszynkka91
precz brzydka cipo ! Nie odpowiada się pytaniem na pytanie tym bardziej , żejest nie w temacie

Gość muszynkka91
Nie bede tlumaczyla sie z podszywow, bo to nie na moim poziomie, inteligentny człowiek sam sie domysli, że wypowiedz byla nie moja

Gość chomczyk343
a na loda sie umówisz ?

Gość rensolma
:-D tutaj nie ma inteligentnych,ale za to są dobrzy ruchacze,rozdziewiczacze,analni wirtuozi itp. wystarczy poprosić a sen stanie sie jawą

Gość chomczyk343
no mam 30 lat jestem prawiczkiem ..

rozumiem ze nie uprawialas jeszcze sexu jestes dziewica o to ciezko bedzie faceci boja sie dziewic !!! i tyle nie wiem czy to dobry pomysl poznac kogos tutaj ale spróbuj moze i tu kogos spotkasz

moze poznasz tu jakiegos normalnego faceta :) chybs ze jestes lesbijka !?

Gość muszynkka91
Nie tutaj nie chce nikogo poznawac tylko porozmawiac, ale widze ze chyba portal kafe zszedl na psy przez ludzi ktorzy nie mają co zrobić z wolnym czasem i palą głupa na forach ublizajac innym. Zdaje się że to forum kobiece, więc smiem myslec ze panowie sa trans wchodząc tutaj, a na innym portalu pewnie sami pytaja dlaczego im kutas nie staje. Taka prawda.

Gość muszynkka91
Gdybym byla lesbijka nie pisalabym pytania "...faceta?" Nie chodzi mi o to żeby tu kogoś poznać

Gość rensolma
:-D :-D dobra jesteś:-D masz przyszłość przed soba w rózowych kolorach :-D

nie rozumiem dlaczego internet jako miejsce poznania wykluczasz dziwie sie tym bardziej codziennie slysze jak ludzie poznaja sie przez net

Gość muszynkka91
Najwięcej facetow poznalam przez internet, ale albo okazywali sie dupkami hamaami oszustami albo naciskali na to zeby zaliczyc w zapewnieniu ze nie jest dla nich najwazniejsze, a widac to byl ich priorytet. Przelatuje codzien przez portale, ale jak z kims sie zacznie rozmowa to sie ucina albo z mojej strony bo stwierdze ze zanudza albo z jego. Dla mnie to jak szukanie igly w stogu siana ale nie tej sterty co trzeba;/ Znam wielu wielu ciekawych facetow, ale są zajęci albo niezainteresowani.

Gość markins
Nie każdy będzie idealny - ja również trafiałam na głupków, ale w końcu znalazłam takiego faceta, który spełnił moje oczekiwania. Piotrka poznałam na http://sympatie.eu/ Jest świetnym gościem i ma cechy bardzo podobne do mnie. Dlatego się łatwo dogadujemy ;-)