Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mysliecie????

dostałam oferte

Polecane posty

Gość co mysliecie????

800 minut gratis nielimitowane smsy internet 2 gb nokia lumia 800 za darmo abonament 24 funty miesiecznie 0 kontrakt na 18 mcy - opłaca sie?

Gość zuuziiaa22
łi dąt noł, bikoz łi liw in polęd

Gość co mysliecie????
a telefon ta lumia to dobry? nie mialam nigdy smartfona - to bedzie moj piewrszy smartfon do tej pory mialam cegły :P ostatnio mam nikie c1 chyba juz ze 2 lata jak nie lepiej i bardzo sobie chwale bo ma zajebisty odtwarzacz mp3 ale juz wszyscy maja te smartfony to nie wypada w uk na ulicy wyjac starej noki....

Gość co mysliecie????
a jestem w uk 3 lata i d o tej pory nie chcieli mi dac nic na kontrakt ale ostatnio nie wiem chyab juz minal jakis czas i nawet karte kredytowa dostalam a teraz sami wydzwaniaja i wciskaja ofery a to kredyik na autko a to komoreczka nie wiem od czego to zalezy - wczesniej mowili ze za krotko jestem w uk zeby dostac

Gość co mysliecie????
a powiem szczerze ze........... na benefitach jade bo jestem sama z 4 letnia corka coreczka ma orzeczona niepelnosprawnosc a ja nie moge pracowac i utrzymuje nas krolowa mamy dofinansowanie na mieszkanie kase na dziecko łacznie jakies 450 funtow tygodniowo mam darmowe mleko i owoce leki za darmo opiekunke ja mam orzeczona w polsce 2 grupe wiec mi tez tu uznali i jest luz .........a teraz bede miala smartfona

Gość kitowa warszawianka
mi tu, bikos aj liw in pąłlend - sął aj dont nął hew a najs dej

Gość kitowa warszawianka
Life is better when shared

Gość co mysliecie????
nie rozumiem bo nie znam za dobrze tego jezyka jak cos musze zalatwic to mi kolzeanka tlumaczy wogole paradoks kolezanka zna angielski i zasuwa w fabryce za 205 f tygodniowo ja nie znam siedze w domu i mam 2 razy tyle dlatego za tlumaczenie zawsze kolezance 10 funtow daje jak trzeba isc do lekarza czy jakis benefit zlozyc

Gość co mysliecie????
nie rozumiem bo nie znam za dobrze tego jezyka jak cos musze zalatwic to mi kolzeanka tlumaczy wogole paradoks kolezanka zna angielski i zasuwa w fabryce za 205 f tygodniowo ja nie znam siedze w domu i mam 2 razy tyle dlatego za tlumaczenie zawsze kolezance 10 funtow daje jak trzeba isc do lekarza czy jakis benefit zlozyc

Gość co mysliecie????

Gość co mysliecie????
nie rozumiem bo nie znam za dobrze tego jezyka jak cos musze zalatwic to mi kolzeanka tlumaczy wogole paradoks kolezanka zna angielski i zasuwa w fabryce za 205 f tygodniowo ja nie znam siedze w domu i mam 2 razy tyle dlatego za tlumaczenie zawsze kolezance 10 funtow daje jak trzeba isc do lekarza czy jakis benefit zlozycffff

Gość glupiaaaaaa
wlasnie, tez sie dziwie, najlepiej sobie zrobic dzieciaka i jechac na podtakach innych, uczciwie pracujacych. i nie dziwie sie, ze angole nienawidza takich jak ty, wyrzutkow spoleczenstwa, PASOZYTOW. have a nice day!-a to zrozumialas czy tez nie? Z E N A D A !!!!!!!

Gość co mysliecie????
ale mnie anglicy bardzo lubia mieszkam w malym miasteczku i jeszcze mi swoje dzieci czasem podrzucaja nikt nie patrzy na mnie krzywo ze nie pracuje a co do faktu ze mam dziecko sama to powiem ci dlaczego - chlopak z ktorym mialam to dziecko w amoku narkotykowym zabil czlowiek i dostal 15 lat i siedzi w wiezieniu nie chcialam aby taki ktos wychowywal moja corcie wiec wyjechalam do uk

Gość co mysliecie????
ale mnie anglicy bardzo lubia mieszkam w malym miasteczku i jeszcze mi swoje dzieci czasem podrzucaja nikt nie patrzy na mnie krzywo ze nie pracuje a co do faktu ze mam dziecko sama to powiem ci dlaczego - chlopak z ktorym mialam to dziecko w amoku narkotykowym zabil czlowiek i dostal 15 lat i siedzi w wiezieniu nie chcialam aby taki ktos wychowywal moja corcie wiec wyjechalam do uk skurwiel zabil czlowiek na ulicy za 13 zlotych w bialy dzien

Gość watahaaaaaaaaaaaaaa
przeczytaj to co jestn napisane drobnym druczkiem

Gość regergrteerer
Jak to się dzieje, że na wyspy emigruje sama patologia? :classic_cool: