Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koramora

pierszy raz do ginekologa jak sie przygotowac?

Polecane posty

Gość koramora

jak w temacie,jestem dziewicą.

Gość strona 708
po prostu idź na spotkanie umyta:), miej długą bluzkę, żeby nie paradować gołą pupą o ile możesz czuć się skrępowana i oczywiście powiedz lekarzowi, że jesteś dziewicą. Nic strasznego:) nie masz czego się bać:)

Gość dooowwxwwww
musisz ogolić łiłę, dokładnie umyc, a jak dalej bedzie brzydko pachniała to sperfumuj, ogol najlepiej kremem do depilacji bo maszynka zostawia brzydkie ślady i bedzie mały poslizg a po kremie bedzie gładziutko

Gość koramora
dzięki :) mimo to boję się trochę... jak wygląda takie badanie, siada sie na tym fikuśnym fotelu i co?

Gość strona708
nie zapomnij też o udach bo bedzie siara, jak zobaczy włosy na nogach

Gość strona 708
no siadasz,rozkładasz nogi a lekarz albo pielegniarka podaje Ci płyn do lubrykacji pochwy, smarujesz nim, masujesz łechtaczkę, rozluźniasz sie a potem wkłada Ci wziernik, zagląda i tyle

Gość strona 708
jak zobaczy coś niepokojącego to zrobi cytologię czyli włozy taką pałeczke i wyciągnie troche wydzieliny ale to bezbolesne :)

Gość koramora
serio musze sie cała wygolić?:\ nienawidze tego, robia sie okropne krosty... ide do ginekologa kobiety...

Gość strona 708
do kobiety? a młodej czy starej? bo najgorsze są takie stare zwyrodniałe, strasznie niedelikatne, możesz sie nie golić jak chcesz, ale ona wkładając szybko i z impetem wziernik może zaplątac go we włosy troche wyrwać i bedzie to bardziej bolało

Gość strona 708
siadasz, rozchylasz nogi i starasz się rozluźnić, nie spinać się, po czym lekarz delikatnie wsuwa wziernik (taki mini lejek) specjalny dla dziewic, żeby nie przebić błony. Nie ma naprawdę czego się bać, nic nie boli. I faktycznie możesz lekko przyciąć włoski:) by nie było krzaczorów:)

Gość koramora
a moge liczyć na wziernik zerówkę albo na wziernik analny? istnieje cos takiego czy to mit?

Gość koramora
mam sie masowac po łechtaczce? a lekarz bedzie na to patrzył?! :O wstydze sie trochę

Gość strona 708
nie zwracaj uwagi na podszywy:) Nie musisz się cała golić!!! Tylko tyle, by było estetycznie jak do stroju bikini:) i wystarczy:)

Gość koramora
przyciete mam ;) właśnie mam chyba problem z nadmiernym owłosieniem, wiec nie chce sie całkiem golic żeby zobaczyła czy wszytko ok, czy moze coś nie teges z hormonami. ide prywatnie, wiec mam nadzieje że będzie w miare miła i delikatna...

Gość koramora
a włosy wokół piczki usunąc czy zostawić? a te koło odbytu? czy umyć kuciapkę? bo robiłam kupkę i nie chce by śmierdziało

Gość strona 708
żadnego smarowania po łechtaczce ani płukania, nie wierz podszywom, robią sobie z ciebie jaja niestety

Gość koramora
hehe, tamten z masowaniem łechtaczki to podszyw :D ide sie myć, dzieki za rady!!!

Gość koramora
jeszcze mam pytanie, może troche dziwne, ale zastanawia mnie mój okres, czy mogę przyniesc podpaske z 2 dnia okresu do oględzin?

Gość strona 708
będzie dobrze a na lekarce na pewno zrobisz dobre wrażenie odpowiedzialnej za swoje zdrowie młodej kobiety:)

Gość koramora
serio? nie nakrzyczy na mnie, że tak pozno przyszłam? bo mam już 24 lata i nie wiem...może skłamię że już byłam u gina wcześniej?

Gość koramora
już umyłam sie, przyszło mi coś do głowy, mam takie białe coś na pochwie tzn wyżej nad pochwą, to ma brzydki zapach i serkową konstystencje, co to może być? i czy pokazać to lekarce?

Gość strona 708
to białe to smegma można z tego zrobić serek feta do sałatki :)