Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sduaisa

Ból i Zawroty głowy

Polecane posty

Gość sduaisa

Od 3 dni z krótkimi przerwami boli mnie głowa. Czasami bardziej czasami lżej, ale niemal non stop. Nie wysypiam się, mój sen bardziej czuwanie przypomina. Wczoraj natomiast wsiadła do windy i zrobiło mi się słabo. Czułam że jeśli natychmiast nie usiądę to upadnę. Oparłam się i czekałam aż inny pasażer wysiądzie i kucnęłam na te 4 piętra. Okropnie mnie bolała głowa i miałam niesamowite zawroty. gdy tylko drzwi się otworzyły natychmiast wstałam, chyba za szybko bo zamroczyło mnie. szłam praktycznie na pamięć przez poł korytarza zahaczając o ścianę. Taka bezwładność mnie ogarnęła, wiedziałam tylko że muszę dojść do łóżka. Nawet w klamkę nie mogłam trafić wszystko wirowało, oblał mnie pot, było strasznie gorąco, a głowa myślalam że eksploduje. Gdy dotarłam do łóżka położylam się w byle jakiej pozycji i leżałam. Świat wirował, głowa ustępowała ale zaczęły się szumy. Leżałam 15 minut potem wstałam zjadłam coś i szybko do pracy, i tak byłam spóźniona. Dziś głowa mnie nadal boli, a do lekarza nie mam czasu iść przez najbliższy miesiąc. Miał ktoś może coś takiego? Dodam jeszcze że painkillersy nie wiele pomagają. Co to może być? Dodam jeszcze, że mam 22 lata.

Gość sduaisa
dodam jeszcze, że jest mi też niedobrze gdy głowa zaczyna bardziej boleć.

Gość dr marchewka
Poczytaj o zakwaszonym organizmie, bo to najprawdopodobniej jest przyczyna Twoich dolegliwosci.

Gość dr marchewka
Dobrze też byłoby zrobic badania w kierunku pasozytów, zakaszony organizm to świetne środowisko dla nich.