Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woojtek

brak erekcji z dziewczyną

Polecane posty

Gość woojtek

Witam Mam 21lat, jestem z dziewczyną od pół roku. Niestety nie możemy uprawiać seksu przez mój brak erekcji. Generalnie jest to moja pierwsza dziewczyna i pierwsze prawdziwe konakty seksulane więc nie wiem czy mnie nie podnieca na tyle, czy to tylko mój problem. Jeśli chodzi o podniecenie to podczas pieszczot na początku jest, tylko ze cały czas myśle że mi nie staje( może nie ciągle ale to i tak nic nie daje), i gdy juz jesteśmy rozebrani to kompletnie nie ma napięcia z mojej strony. Gdy dziewczyna pomaga mi ręką to niestety tylko na chwile się udaje tak że o współżyciu nie ma mowy. Fakt jest taki, że czasem bardziej wole sie do niej przytulić niz kochać ale to z tego powodu raczej że nie potrafiłbym nic zrobić. Niedawno sie rozeszliśmy, chciałbym do niej wrócić ale nie wiem czy jest sens w takim wypadku. Jeśli chodzi o miłość to też są z tym małe problemy bo jestem troche zagubiony i że nie jestem doświadczony to trudno mi powiedzieć jej co tak naprawde czuje, bo sam tego nie wiem, co jest najgorsze dla mnie jak pewnie dla innych facetów również. Jakieś rady?:)

Gość Marboooo
a waliles konia przed waszymi spotkaniami? jesli tak to mogles sie wypompowac. odpoczynek od mastrubacji pomaga. a jesli nie to moze jakies podloze psychiczne lub chorobowe. czesto sie masturubujesz lub odczuwasz taka potrzebe?

Gość woojtek
Mniej sie masturbuje przez te pół roku ale jednak tak, odczuwam taką potrzebe zwłaszcza jak mi się z nią kolejny raz nie uda to po powrocie do domu czy na nastepny dzień napewno. Tyle że zdarzało się nie masturbować przez jakiś czas i raczej nie pomagało. Mam tez taki problem że praktycznie nigdy nie staje mi bez dotyku, tzn nigdy mi nie stanął na jakięś imprezie czy widząc fajne laski, chociaz sie podniecałem

Gość woojtek
w zasadzie nie:P

Gość Antonio de
a jak ssałeś jej piersi to ci stał....?

Gość Antonio de
a jak sie z nią całowałeś to ci stawał...?

Gość dr hals
to idz do lekarza

Gość Antonio de
nie przejmuj się chłopie wypij ze dwa piwa i na luzaka spróbuj :)

Gość woojtek
Chyba lekarz bedzie odpowiednia osoba chociaż z drugiej strony moze lepiej seksuolog czy cos? hmm dwa piwka wiesz co to nie jest zły pomysł tylko w tej chwili nie jestesmy razem i jeśli chce z nią być to musze coś wymyśleć coś teraz.

Gość Twoje Kochanie
po raz nie wymyśleć tylko wymyślić po dwa jak jestes frajerem ktoremu nie staje w wieku 21lat to zacznij sie modlic zeby po 30 uniosl sie chociaz o 15stopni bez podtrzymania go reka.

Gość woojtek
masz ten sam problem czy cos ze się tak spinasz?:)

Gość woojtek
masz ten sam problem czy cos ze się tak spinasz?:)

Gość Ja mam to samo niestety
mam 29 lat i teraz po długiej przerwie mam dziewczynę i mam dokładnie ten sam problem, i niestety to wina stresu, mi staje i stoi nie raz tak że oko by można wybić, ale jak się mamy kochać to koniec, ja się tak stresuje że maskara... , choć też nie zawsze bo raz nam się udało i problemu nie było choć widziała że byłem niesamowicie podczas stosunku zestresowany. Niestety to wina psychiki i z tego co się dowiedziałem rozwiązaniem problemu są częste próby z partnerką jak się do niej przywyknie itd. problem zginie potrzeba na to czasu. Trzeba mieć wyrozumiałą dziewczynę i o tym rozmawiać z nią jak kocha to pomoże :).

Gość traffka24
Byłam kiedyś z takim chłopakiem ,długo nie miał kobiety przedemna i bardzo się sterował sexem , jak coś chcieliśmy zrobić to był cały spięty aż sie pocil , mój dotyk go paraliżowal , z początku udało się nam to zrobić kilka razy ale i tak z trudem osiągał erekcję , później już byo tylko gorzej wogole mu ,nie staną po moich pieszczotach , za to gdy sam się dotykał było ok , miał erekcję . . . Nie chciał o tym że mną rozmawiać , powiedział że to nie jest moja wina i że jeśli już to jest jego wina , nie długo po tym zostawił mnie bo nagle przestał mieć ciepłe uczucia do mnie . . Szkoda bo bardzo go kocham i chciałam mu pomuc , nie potrzebnie bo jeszcze bardziej zamkną się w sobie że swoim problemem . .

Gość doświadczony przez życie
Ostatnio rozmawiałem z pewną lekarką o swoich problemach seksualnych i zeszło na homoseksualizm. Nie ma siły, by gej podniecił się w kontakcie z kobietą, nawet jakby nie wiem jak by chciał. Panowie, nie ma co się zmagać z własną naturą. Jak to mówią wyżej pępka nie podskoczysz. Im szybciej przyznacie się przezd samym sobą do prawdziwych preferencji tym krócej będziecie się męczyć wy i wasze partnerki.

Gość cpt america
Zgadzam sie z kolego o nazwie doswiadczony przez zyvie. Jestes poprostu pedalem ups homosexualista.....

Gość gość
Ja stosowałem IQman i jestem bardzo zadowolony z efektów,to jedno, drugie to fakt,że dzięki promocji na jaką trafiłem zaoszczędziłem ładnych kilka złotych

Gość gość
widzę że temat odżył więc podzielę się swoim doświadczeniem. Wolę rozwiązywać problemy u źródła dlatego zdecydowałem się na suplement diety Penistim dostarczył mojemu organizmowi tego czego mu brakowało i teraz mogę kiedy tylko chcę