Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja_itylkoja

Moja mama

Polecane posty

Gość Ja_itylkoja

Dzisiaj jest dzien matki, ja swojej nie zlozylam zyczen i nie zrobie tgo chyba juz nigdy. Moi rodzice ogolnie uwazaja mnie za nieudacznika, za panne ktora nie porafi nic. Ale kiedy już chce coś zrobić od razu jest komentarz, że robie to , źle i nie potrafie więc już mogę sobie iść. Bunkruję się wtedy w moim pokoju, czasem jak wracam ze szkoły od razu ide do siebie. Zauwaza mnie moja matka tylko jak ojciec wraca do Niemiec. Od wczoraj trwaja przygotowania do komunii brata, wujek chcial mi dac wczoraj piwo, ale moja matka powiedziala : po co ? ona jest za leniwa. Zrobilo mi się przykro i prawie od razu zniknelam. Dzisiaj przynioslam sloiki do czegos tam... wlożylam je do zmywarki zeby pozbyć się z nich przykrego zapachu, to od razu na mnie naskoczyla, że w zmywarce woda sie musi grzac 1/2h. ale ja juz nie raz mialam do czynienia z takimi zmywarkami w poprzedniej pracy w hotlu, i one sa naprawde inne niz te domowe, uzywac mozna od razu po wlaczeniu. Ogolnie sa nieustanne pretensje do mnie.Moja matka uzywa mojej suszarki balsamu i ubran ale jak ja wezme spodenki krotkie od siostry od razu jest wojna. Nie zawsze zachowuje sie jak trzeba, bo pyskuje ale ja juz nie mam sily. Jak bym była leniem nie chodzilabym do pracy ani nie konczylambym szkoly. Musialam sie gdzies wyrzalic Pozdrawiam N

Gość współczuje :(
:o