Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

almaa

starsza kobieta albo starszy facet

Polecane posty

Chciałabym się dowiedzieć,dlaczego tak wiele kontrowersji budzi układ:kobieta starsza od faceta o np. 10 lat?Tymczasem układ;facet starszy o 1o lat od kobiety prawie nikogo nie dziwi?Przecież związki to dobrowolny wybór.Po co zatem złośliwe komentarze odnoszące się do pierwszego przypadku?Rozstają się przecież pary w każdym wieku, w tym odpowiednim też.

Gość anoda lub katoda
Czego chce starszy facet od młodszej?Nic oprócz?

Dajmy na to-40 lat dla kobiety lub faceta to jedno i to samo.Oboje nie pierwszej młodości ale faktycznie coś w tym jest,że starzsa od chłopa kobieta większość bulwersuje i brzydzi.

Gość fggfghghjhj
mnie obrzydza i w jedna i w drugą strone...

Samotny romantyk-Jaka różnica wieku musi być,żebyś powiedział,że kobieta jest dużo starsza od faceta?jaki to przedział wiekowy?

Gość dsadfg
Ja np miałam męża starszego o równą dychę, a moja mama jest starsza od ojca o lat siedem. Ja się rozwiodlam, a Oni są razem od już niemal 40 lat :P I jakoś nikogo to nigdy nie bulwersowało :D

"Czego chce starszy facet od młodszej? Nic oprócz?" O, starszy facet chce przede wszystkim otoczyć młodszą kobiete opieką, wskazywać jej sposoby omijania pułapek w życiu i być dla niej wyrocznią, drogowskazem i autorytetem. Dopóki ona nie dojrzeje, oczywiście. Ona ma stabilność, kasę i bezpieczeństwo, a on ma młodszy model. Nie powchwalam, ale jestem w stanie rozumieć motywację obojga. A odrotnie? Starsza kobieta? Może co najwyżej wskazać młodszemu kilka tricków w sypialni, o których nie miał pojęcia. Ona niczego więcej od niego nie potrzebuje. A on przy pierwszej okazji podziękuje za lekcje i pójdzie szerzyć oświatę wśród młodszych koleżanek. W tej działce nie ma równouprawnienia, niestety.

Gość ...no cóż...
obawiam się, że nawet mniejsza różnica wieku może zakończyć się finałem jaki wskazał Szukanie