Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akketa

co myslicie o takiej lasce ktora...

Polecane posty

Gość Akketa

Co myślicie o lasce która skończyła prawo, ma chyba z 30lat, zarabia prawie 10 tys., ma faceta, jest alkoholiczka a nikomu teog nie pokazuje i spotyka się z laskami. W sumie na pierwszy rzut oka to ładna, bardzo zadbana laska z przystojnym facetem, a tak naprawdę jest alkoholiczką. Zastrzegam że to nie ja, tylko zastanawiam się co mysliscie o takiej lasce

Gość mysle ze dobrze kradnie
gowno zawsze sie dorobi hahaha

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
nic. jej sprawa. a to ,ze jest ładna i wykształcona i ma przystojnego faceta to duzo

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
wiec jaka jest taka jest ,ale cos osiagneła przynajmniej

Gość Akketa
ja mysle , ze ta zdzira chytra jest, proponowalam jej , ze za 1500 zl miesiecznie - stac ja alkoholiczke jebana na to bede jej lizala cipke do woli

Gość ereerrte
skąd wiesz, że jest alkoholiczką skoro nikomu tego nie pokazuje?

Gość puszcza białowieska
alkoholizm - syndrom bogatych, rozpuszczonych przez rodziców szmat

Gość Akketa
wiem że jest, wiem jak wyglada, jakiego ma faceta i gdzie pracuje, a znam laske ktora sie z nia spotykala i w sumie duzo mi mowila, i samataka bylam zdziwiona,to taka laska ktora patrzy na wszytkich z gory

Gość kd[ks[
hehe pewnie ta twoja informatorka nazmyslala z zazdrości :D:D takie są baby - o mojej kuzynce mówily kiedyś "koleżanki" ze jest lasba i ćpa a ona była i jest piekna. wykształcona i bogata a wyszła za mąż troszke pożnij bo jak miala 35 lat to jak nie miały juz co gadac to takie rzeczy wymyslaly że szok - teraz si zamkneły bo ona jest mega szczesliwaa jedej z ich sie posypało małżeństwo

Gość Kinderki_sobie_jem
Są 2 odpowiedzi: a) odnosi sukcesy w życiu zawodowych i prywatnym więc zawsze znajdą się "przyjaciele" , martwiący się o jej alkoholizm, puszczanie się, ćpanie , etc.etc. Oczywiście zazdrość nie ma z tym nic wspólnego b) może być po prostu nieszczęśliwa. To , że dużo zarabiasz i masz faceta nie definiuje całkowicie twojego szczęścia

Gość Radanadzisiaj
Ze ci lub "zyczliwym" zal dupe sciska...