Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CWLOKCD

Wkurza mnie matka

Polecane posty

Gość CWLOKCD

rano udawala taka usmiechnieta a teraz znowu zaczyna chcialam jej zlozyc zyczenia i cos dac choc u nas to ciezko przychodzi nie wiem dlaczego ale mniejsza to ta juz humor ma nie taki i mnie denerwuje nie zloze jej a pozniej pewnie ojcu powie

Gość CWLOKCD
up

Gość selinna
złóż jej życzenia, co Ci szkodzi

Gość CWLOKCD
od rana za nia laze by mi na flaszke dala rano mialem nadzieje ze da bo humor miala a teraz jej chyba przyjebie bo marudzi

Gość CWLOKCD
i co mam podejsc i powiedziec od niechcenia wszystkiego najlepszego? i dac ta czekolade ktora mam?

Gość CWLOKCD
spadaj podszywie od brata dostala a ona ma takie humorki, zal w ogole na co ona liczy na dzien dziecka tez nie raz nawet zyczen nie dostalam

Gość CWLOKCD
up

Gość 443weew
a dlaczego z samego rana jej nie zlozylas zyczen gdy jeszcze miala dobry humor? na co czekalas??

Gość Brionny
Moja mama zmarla 4 lata temu...

Gość CWLOKCD
spalam dzis do pozna

Gość CWLOKCD
a pozniej pojechala na cmentarz i w miedzyczasie sie wykapalam, jak wrocila to jakies sapy ma o wszystko

Gość 443weew
no to skąd wiesz ze rano "udawala" usmiechnietą i radosną ? kupy sie nie trzymają twoje wypowiedzi.Cos krecisz!! Gdy byla wtedy w dobrym humorze usmiechnieta to mogals wtedy jej zlozycz zycznia a nie wiem na co czekalas

Gość a czemu wtedy nie??
a dlaczego gdy miala dobry nastroj wtedy jej nie zlozyulas zyczen??wtedy trzeba bylo to zrobic gdy ją widzialas w dobrym nastroju

Gość CWLOKCD
no jak przyszla do mnie to wydawalo mi sie ze niby bylo ok, potem sie minelam z nia na korytarzu, ale wydawalo mi sie tak jakby krolewna na te zyczenia czekala stad udawala;/ bo ona normalnie taka nie jest a teraz co mam zrobic?

Gość selinna
czekolada? moja by się zdrowo wkurzyła za nieprzemyślany i wysokokaloryczny prezent. Woli całusa, przytulenie, wspólny spacer... dzisiaj rozczuliła się kiedy z bratem odśpiewaliśmy piosenkę "Mamo" okropnie fałszując.

Gość CWLOKCD
Moze macie dobre stosunki z mama, ja bym tez chciala , zazdroszcze

Gość selinna
Jest po prostu mamą. Ma swoje humory, ma swoje wady :)

Autorko be względu na to jaki twoja mama ma hummor, idź do niej,usciskaj ,przytul sie, daj buziaka w policzek i wypowiedz jedno zdanie jesli nie chcesz sie rozgadywać"To z okazji twoje dnia" ,jestem pewna że twojej mamie usmiech na twarzy mimowolnie sie pojawi Ja równiez dzisiaj mam fatalny nastrój ale naszcescie dzieci w tym moim wscieklym humorze mnie nie widzą, gdy przyjde do domu napewno nie dam im odczuc mojego podlego nastroju :)