Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotikooo

Jaka figura u kobiety jest lepsza?

Polecane posty

Gość gotikooo
jeśli panie z 2 przykładu są grube to ja jestem święty albo światem rządzą anorektyczki. wolę się przytulać do kobiety niż do kości/kogoś o figurze dziewczynki

Gość kuttafson
dla mnie przykład pierwszy

Gość marrrrika
albo ta http://www.google.pl/imgres?q=anoreksja+u+gwiazd&hl=pl&biw=1350&bih=653&tbm=isch&tbnid=8HhasnqoCMDZoM:&imgrefurl=http://plotki-gwiazdy.bloog.pl/id,733196,title,Anoreksja,index.html&docid=UVN9fnelyICSCM&imgurl=http://pu.i.wp.pl/k,MzE1OTkyOTksMTgyNTAz,f,w.jpg&w=340&h=500&ei=jgnBT7eoC8rzsga-naSYCg&zoom=1&iact=hc&vpx=472&vpy=146&dur=3049&hovh=272&hovw=185&tx=64&ty=119&sig=102365579551153568390&page=1&tbnh=137&tbnw=95&start=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:2,s:0,i:100 czy ta http://www.google.pl/imgres?q=kim+kardashian+bielizna&hl=pl&biw=1350&bih=653&tbm=isch&tbnid=CIicnmp_UmatDM:&imgrefurl=http://www.kozaczek.pl/plotka.php%3Fid%3D18309&docid=7UkZ35d1rRfP9M&imgurl=http://www.kozaczek.pl/img/g/404_2.jpg&w=550&h=687&ei=yAnBT7y2GIfWtAaDwLnQCg&zoom=1&iact=hc&vpx=177&vpy=124&dur=4775&hovh=251&hovw=201&tx=150&ty=129&sig=102365579551153568390&page=1&tbnh=145&tbnw=119&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:0,s:0,i:69

Gość sosełe pod pomarancza okazyjni
ma miec talie ładne wciecie troszke tyłka nie duzy biust taki sredni i ogółem szczupła

Gość gotikooo
z tego co wiem to są one postrzegane za grube. Już nie raz słyszałam, że JLo i MM są grubasami, podobnie jak ta modelka. Poza tym ich rozmiar ubrań to pewnie ok 40-42, a ja już z rozmiarem 38 jestem uważana za grubą

Gość wsedfgsdf
babka z drugiego zdjecia akurat ma biust. najlepsze sa szczuple, filigranowe laseczki, bez wystajacych zeber

Gość dsfsdffdfg
ja waze 50 kg, wzrost 168 cm, piersi mam C... wiec nie pisz bzdur ze jak chuda to plaska

Gość wsedfgsdf
wg mnie ciut grubsze moga byc pod warunkiem ze nie sa wysokie, bo wtedy robi sie z tego babochlop, nawet jest jest sexi, to nadal wielka baba.

Gość gotikooo
tak ci się tylko zdaje, że ma biust :P Tzn każda z tych pań go posiada lecz bardzo mały. Biustonosz daje iluzje większego biustu, a tak naprawdę to chyba wszystkie panie mają rozmiar a lub b

za grubą? chyba przez idiotki które sądzą że piękno to kości :D Marlin Monroe uznawana za ideał figury nosiła rozmiar 38 odpowiadającemu dzisiejszemu 42 ;]

mnie, jako kobiecie która sama jest drobna i szczupła podobają się te z pierwszego przykładu. przy takiej figurze każdy ciuch dobrze lezy.

Gość marrrrika
Gość gotikooo
"nosiła rozmiar 38 odpowiadającemu dzisiejszemu 42 ;] " To by się zgadzało ponieważ mam podobne wymiary do niej. Zresztą czasy się zmieniły i kanon piękna również uległ zmianie. "ja waze 50 kg, wzrost 168 cm, piersi mam C... wiec nie pisz bzdur ze jak chuda to plaska" Tak się składa, że również mam 168wzrostu i w przeszłości ważyłam 50kg a mój rozmiar piersi to 70C i powiem ci, że tak naprawdę to były bardzo małe piersi. Po drugie przy tej wadze i wzroście miałam i tak chyba największe piersi wśród swoich koleżanek, który ważyły podobnie. Tak więc nie bycie płaską przy byciu szczupłą jest tak naprawdę bardzo rzadkie. Oczywiście nie licząc sylikonów :P

marrrrika -> ta pierwsza to normalny szkielecik/dziewczynka ta druga to kobieta więc wybierz czy wolisz mieć figurę dziewczynki czy kobiety

Gość dsfsdffdfg
bardzo male piersi haha , bardzo male to są A, a nie C, wieksze by mi nie pasowaly nawet do figury, poza tym im wieksze tym szybciej obwisną

Gość patryk86
pierwszy typ figury jest znacznie lepszy !!!!!

Gość nietutejsza
jasne, nie wiesz, ze 70c to jak 75b, albo 80a :P ja mam 168 cm wzrostu i noszę 70E, a w biuście mam ok 90 cm. Dla mnie to bomba i nie chwal się tutaj swoim 70c, bo to akurat pestki są :D

Gość dsfsdffdfg
ona ma push up i pewnie gorset jakis, nie napisalam przeciez ze mam duze, tylko srednie a to roznica.

Gość dsfsdffdfg
to ja mam pod bisutem jakies 66 a w biuscie 85, faktycznie pestki hahaha

Gość nietutejsza
masz pod biustem 66 a nosisz większy biustonosz tj 70? hahah, dobre, masz luzy, twoje cycki muszą dyndać :D

Ja to jestem idealna moim skromnym zdaniem hehe.szczupla laska jestem 54kg na 168cm i biust nie maly taki sredni(86cm) i tyleczek fajny(89cm) a do tego w talii 61cm i ja to jestem ideal ha ha =Pozdro

Gość Jarkek 343
figura numer 1 lepsza .. Nie lubie grubych ud u kobiet . Wielkosc piersi nie ma znaczenia .

Gość knnlkpo
ja jestem szczupla i mam figure klepsydry, mam tylek i piersi B wiec jestem ok:) Budowa wychudzonego chlopczyka jest ohydna

Gość Jarkek 343
Zawsze twierdziłem ze ideał to szczupłe uda , szerokie biodra i małe piersi ( B )