Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anyalo

Mój interes:) sklep z ciuszkami dziecięcymi

Polecane posty

Lada moment otwieram sklep z ciuszkami dziecięcymi i akcesoriami. Może by ktoś mi podpowiedział gdzie są producenci ciuszków dla dzieci dobre jakościowo w łódzkim. . Chciałabym bym mieć u siebie rzeczy dobrej jakości i w dobrej cenie. Będę wdzięczna :)

Gość proponuje ciuszki disney albo
proponuje ciuszki disney albo angielskie

A chociaz masz plan biznesu itd. Czy masz dobra lokalizacje? Czy w okolicy nie ma podobnych biznesow? Czy masz jakies pieniadze? Zapytaj siebie i wyszukaj odp. Bo to chore zaczynac biznes ot tak sobie. Chyba ze to sklep internetowy...

Gość anna balerinnka
wybrała se biznes a później pyta jak sie do tego zabrać hehehehe najpierw trzeba byc w tym obeznanym a później jak wszystko wiesz zakładasz biznes

Wszystko mam biznes plan, lokal w dobrym miejscu i hurtownie też ale nie chodziło mi byście oceniali to co chcę zrobić ale poradzili czy macie jakiejś sprawdzonej hurtowni czy producentów chodzi mi o jakość bo ja teraz mogę tylko popatrzeć na to co mają ale nie wszystko jestem w stanie przetestować. Zależy mi na tym by w mój sklep wyróżniał się jakością i ceną. Jeśli ktoś może się ze mną podzielić kimś sprawdzonym to będę wdzięczna a za pozostałe komentarze dziękuje bo nie są potrzebne.