Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgjgj

Ale wstyd! Gdzie zrobiłam błąd wychowawczy?

Polecane posty

Gość jgjgj

Byłam dzisiaj na zakupach około południa. Wróciłam do domu i zobaczyłam w salonie jakiegoś mężczyznę i moją córkę (18lat). Siedzieli na kanapie. Pomyślałam, że może chodzi jakiś nowy z rachunkami za gaz, prąd czy tam wodę, a że córka może nie wiedziała, co zrobić poprosiła żeby chwilę poczekał bo ja miałam szybko wrócić ze sklepu. Weszłam od razu do salonu i spytałam o co chodzi. Mężczyzna wstał, przywitał się, przedstawił i wspólnie z moją córką oznajmili mi, że są parą! Ten pan sprawiał wrażenie poukładanego, kulturalnego i odpowiedzialnego ale no to jest już dojrzały mężczyzna w kwiecie wieku, a moja córka to przecież jeszcze dziecko! Przecież on ma swoje potrzeby. Powiedziałam o parę słów za dużo i zachowałam się nie elegancko wiem ale który rodzic by nie stracił głowy w takiej sytuacji? Wyszli razem z domu. Nie dawno moja córka wróciła i nie odzywa się do mnie, siedzi w swoim pokoju. Jak jej uświadomić, że to nie jest mężczyzna dla niej? Żeby poszukała sobie kogoś w podobnym wieku. Dlaczego moja córka wiąże się z mężczyzną przed 40stką? Nie wiem co mam o tym już myśleć! Wyszłam na tą najgorszą.

Gość Szczera do bulu,tak już jest
ona ma 18 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Rambo 1987.
Niestety, nie przetłumaczysz :( Sama musi się sparzyć, a jak się nie sparzy, to znaczy, że to odpowiedni mężczyzna. Ale ona ma 18 lat, więc wiadomo, że już uprawia seks, ale ten facet raczej wie, jak się zabezpieczać... Skoro sprawa dobre wrażenie no to raczej bić jej nie będzie, najwyżej się rozstaną za jakiś czas, ona trochę popłacze, a potem będzie mądrzejsza o to doświadczenie

Gość ciotka klotka...
powiedz jej żeby się zabezpieczali, tylko tyle możesz zrobić. Żadne tłumaczenia nie pomogą, musisz zaakceptować sytuację🖐️

masakra, dlatego tak bardzo boje sie macierzynstwa, nie chce miec potem takich problemow. To jej samo nie przejdzie, mialam w rodzinie podobny przypadek i teraz dziewczyna samotnie wychowuje synka, a zycia nie potrafi sobie nadal poukladac

zapytaj sie jej jak to sobie wyobraza za pare lat, czy nie wstydzi sie 'dziadziusia' przedstawic znajomym, wyjsc z nim na impreze, masakra jakas :-o Moze wychowywalas ja bez ojca??????

Gość ile wynosi taki zasilek
ja uwazam, ze lepiej zeby w zycie erotycze wprowadził ja starszy facet niz jakis 18 latek, co dobrze prezerwatywy nie umie załozyc chociaz roznie to bywa, wiadomo, czasem i 40latek jest glupi jak but

Gość taki facet ma swoje potrzeby??
a myslisz, ze 18latek by jej nie ruchal?

Gość ile wynosi taki zasilek
18 latek pewnie jeszcze bardziej by byl niecierpliwy

Gość ciotka klotka...
wiecie co? Mój brat ożenił się z kobietą starszą od siebie o 7 lat, on miał 20 jak brali ślub...teraz ma 27 i nadal są kochającym się małżeństwem, mają 2 dzieci, można im pozazdrościć tego jak się dogadują. Jak ją przedstawił rodzinie to też było gadania co nie miara, wszystkie ciotki dobre rady dawały... on i tak zrobił swoje i jest szczęśliwy🖐️