Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubihbhjbjkbijbh

Co popycha normalne kobiety do zdrady??

Polecane posty

Gość ubihbhjbjkbijbh

Nie pisze o jakichs patologiach, cpunach, rozowych landrynach i innym scierwie tylko o takich dajmy na to studentkach ktore maja swojego chlopaka/narzeczonego a potem sie okazuje ze wszyscy ja dupcza za jego plecami, a na koniec rodzi bachora jakiegos gacha ktory z jej chlopakiem ma tyle wspolnego co fakt ze oboje nosza fujary w portkach

Gość ubihbhjbjkbijbh
Jaki jest sens posiadania przez taka kurwe chlopaka skoro i tak po paru latach ze soba nie beda a w zwiazku i tak ona daje dupy innym?

Bardzo wiele rzeczy: -nuda w zwiazku -znaturalizowanie sie faceta: pierdzenie, bekanie, smierdzenie, to juz ich nie kreci, maja ochote na przystojniaka, ktorego nie widza lezacego przed tv z piwem i drapiacego sie po jajach -fascynacja innym -chec przezycia przygody -jesli facet przestaje o nia zabiegac, a inny komplementuje, traktuje jak kobiete, a nie jak sprzataczke, dziwke, kucharke

Gość agatka z krakowa
dokładnie to samo co popycha normalnych chłopaków do zdrady :classic_cool:

Ciacho dobrze opisała. Poza tym głównie te normalne kobiety wyszły za mąż za przeciętnego faceta, który zapewnił założenie spokojnej rodziny i brakuje im szaleństwa, i wtedy się zauraczają w jakimś przystojniaku, niebieskim ptaku, dowcipnym itp.

Gość ciacho loooosera
ale pieprzycie jeżeli jest spełniony któryś z warunków podanych przez ciasteczko to normalna kobieta nie zdradza najpierw wypierdala takiego ciacha ze swojego życia to co robi dalej nie jest już żadną zdradą ta co nie wypierdala zdradza ale tylko objawy jakiegoś głębokiego upośledzenia

Gość ja mysle ze to niedojrzałosc
jest słyszę czesto jak laski młodsze i strsze chwalą się ilu,jak i w ogóle,jestem zawsze w szoku,jak słysze takie opowiesci a nawet jestem mega wqrrr bo jakos facet z ktrym kiedys tam sie spotykalam nie docenil mojego podejscia do zycia a ostatnio w pracy klient opowiadał jak 11lat dbał o parterke,wszystko dla niej a ona sie puszczała ze jego szefem i minęlo tyle czasu,odkąd juz nie jestem z ex facetem,a mna walnęło o zimie,dlaczego tak jest ze jakas kobieta ma wszystko,szacunek,jest kochana nad zycie,nie ma zadnych obowiazkow,bo dzieci nie bylo,facet na nią pracowal i miala co chciala a ta i tak sie puszczała a inna ma wartosci,nie ma zadnych oczekiwan co do deklaracji jesli chodzi o uczucia i nie liczy na zadne utrzymywanie ...i facet tego nie docenił:(

Gość ciacho loooosera
normalne kobiety nie zdradzają jak im nie pasuje jakiś gość to mówia mu pa pa i dopiero wtedy biorą się za kolejnego

Gość ...Iwaaaa
uwazam dokładnie tak samo.

Gość drugi TOLLkien knurzyska
Studentka wcale z inteligencją się nie musi kojarzyć przecież! Każdy niech się roocha z kim chce! Małżeństwo z dzieciaczkami to też choojoza! Jak menszczyzna ma przed sobą dwie doopeczki to "pokocha"tylko jedną na chwilkę, lecz pjerdolić, może obydwie! Narkomani też mają prawo do rozpłodu jak i alkoholicy, czy chorzy psychicznie. Byle oni wszyscy chęć na kopulację i rozpłód! To się spółkuje i tworzy nowego człowieka! Zdrada to przyczyna wypałki zwuązku, czy niedopasowania, albo miłości pierwszej naiwnej, czy potrzeby akceptacji! A już same książki stare i nowę mogą rodzinę i przyjaciół zastąpić! Małżeństwo to podwójny wymysł kleru i prawników! Zdrada to nie grzech! To wybór! Życie śmiercią się kończy, a po śmierci zaczyna się dożywotni urlop pośmiertny i ostatnie działania urzędasów zupełnie jak za życia! Studentka to ma za zadanie się edukować, a nie pjerdolić! Jak yebańsko to tylko po studjach! Inaczej piach szybko zasypie, lub ogień zjara cielsko obuczonej!