Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amarezzzz

Od Dukana do Montignaca

Polecane posty

Gość amarezzzz

Przez długi czas byłam na diecie Dukana. Początkowo trochę schudłam, ale teraz mimo wielkich ograniczeń moja waga albo rośnie, albo stoi w miejscu. Organizm chyba przestał reagować na ten sposób odżywiania i jest nim wykończony. Dlatego chciałam wrócić do normalnego jedzenia, ale kontynuować odchudzanie. Pomyślałam o diecie Montignaca. Ale po tak długim czasie samych białek boję się, że zmiana diety spowoduje ogromne tycie. Czy musi tak być? Czy w moim przypadku dieta Montignaca będzie w ogóle skuteczna?

Witaj. Ja byłam na diecie Dukana i schudłam ponad 20 kg, niestety przytyłam znowu z większości z mojej winy.Od dziś startuje z Montignac i mam nadzieje też schudnąć. Ważne jest wsparcie . Powodzenie życzę

Gość anulka1971
wiem sama po sobie , ZADNA DIETA DUKANA zadna głodówka , wystarczy zmienic diete i utrzymuwac ja

Gość a jaka ta dietka/
?

powiedzcie prosze na czym polega diet Montignaca dajcie jakies przepisy:)

Gość awer8177
anulka o jakiej diecie piszesz?

Gość awer8177
http://www.google.pl/search?q=dieta%20mm&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&source=hp&channel=np tu sa linki ,wejdz i poczytaj , jak dla mnie troche trudna

Gość anulka1971
zadna cudowna dieta , porostu odłozyc puste kalorie , teraz juz zjem loda , ciastko ale deczko , nie jadam , cukru białego chleba , ziemniaków i róznych innych dziwacznych rzeczy

Gość awer8177
ja np nie dam ardy zcasem nie zjesc kisielu czy galaretki czy szarlotki wlasnej roboty kurde same zdrowe rzeczy , nie da sie tak do konca zycia nie pale, nie pije, i jeszcze bym nie mogla cos dobrego zjesc? nie da rady na non stopie

Gość awer8177
a do tego w szkole na stolowce czesto jadam ale teraz beda wakacje wiec bedzie lepiej - o nebo

Gość anulka1971
i tu robimy bład takim mysleniem , ze nie pije nie pale jeszcze odmówie sobie , a to idzie w boczki, Dla zdrowia trzeba sobie czasami odmówic , moi znajomi sa w szoku jak teraz wygladam , a sam jestem z siebie dumna

Gość anulka1971
zapraszam na moje nk zeby uwiezyc w to co pisze

Gość anulka1971
albo wysle na meila moje fotki z przed 3 lata teraz jest róznica

Gość awer8177
ale co juz nigdy nie zjesz pizzy? raz na miesiac czekolady?

Gość anulka1971
czekolade zjem ale gorzka i to zadko, a pizza mi wcale nie smakuje , za to pomidorki i ogórki chetnie

Wiadomo od zawsze że jak odłożysz na bok słodycze, ziemniaki i te inne puste kalorie to każdy schudnie. Z tym że ja lubię nieraz coś przekąsić jakieś ciastko czy coś. I dlatego dieta MM mi odpowiada, bo można coś słodkiego, wiadomo że na fruktozie ale jednak. A też jest zdrowa i obfita we wszystkie skł. odżywcze. :)

Gość awer8177
a ta fruktoze na mm mozna od 1 fazy? czytalam gdzies ze fruktoza nie jest taka zdrowa co sadzicie na temat fruktozy? ze obciaza jakis organ , nie pamietam ale chyba trzustke

Fruktoza jest to cukier owocowy, wiadomo że jak będziesz jadła ją w dużych ilościach to może powodować dnę moczanową. Ale w diecie nie można też używać dużej ilości fruktozy,nie jadasz jej przecież łyżkami. Biały cukier też jest szkodliwy a wszyscy go jedzą

Gość a ja slyszalam,zeby
jesc i troche fruktozy ,i troche cukru brazowego i bialego , ale z umiarem

NO nie będąc na diecie to można wszystko jeść, jeżeli ktoś oczywiście nie ma problemów z tyciem :)

Gość Odchudzanie po Dukanie
Hej Preczytałam ten temat i pozwolę sobie wtrącić swoje 3 grosze jestem na diecie Dukana już długo 15 miesięcy schudłam 37 kg , niedługo kończę IIF, bo waga spada coraz wolniej do celu raczej nie dobrnę schudłam ze 113 kg do 75 chciałam 70. Znam wiele osób , które po DD rozpoczęły MM z doskonałym skutkiem zamiast IV F DD a nawet w połowie III kg im spadają. Lub utrzymują idealnie wagę jedząc dużo smaczniej niż na Dukanie Jedną z nich oraz informacje o MM możecie zdobyć tu jako dowód że piszę prawdę. http://www.dukanowebanitki.pun.pl/forums.php Znajdziecie tam dużo fajnych przepisów na dania DD oraz MM . Ja po Dukanie zamierzam przejść na nieznaną w Polsce a popularną w Anglii dietę Slimming World , której zasady po polsku przetłumaczyła moja koleżanka.Są one również dostępne na tym forum . Koleżanka , która ją stosuje w ciągu tygodnia schudła 3kg jedząc ryż, ziemniaki, mięso, owoce ,warzywa w dużych a niektóre z tych produktów nawet w nieograniczonych ilościach. Można też sobie pozwolić na co nieco słodkości w ramach punktów SYNS. Chętnych i zainteresowanych dietą Dukana, Metodą Monitgnaca lub Slimming World serdecznie zapraszam.Niestety jest to forum dostępne po dokonaniu rejestracji ale to przecież nic nie kosztuje.Niezależnie od tego czy ktoś zechce skorzystać czy nie Wszystkim piszącym w tym temacie życzę powodzenia.

Gość zpankieta
Hej:) Bardzo proszę o wypełnienie ankiety - "Skuteczność diet odchudzających w stosunku do spadku masy ciała", która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej. Skierowana jest ona do osób które kiedykolwiek stosowały diete odchudzającą. Proszę o szczere odpowiedzi. Ankieta jest całkowicie anonimowa. To zajmie Ci tylko chwilkę a mnie może pomóc oto link do ankiety : http://moje-ankiety.pl/respond-29215.html