Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkaaa99999

siedzę i ryczę ;(

Polecane posty

Gość załamkaaa99999

mam juz dosc ;( sobota, a ja przed laptopem, nie ma nawet do kogo sie odezwac, z kim wyjsc.. nic!!! wszytskie koolezanki kogos mają , są poustatkowane.. a ja ??? mam ale pieprzon...ego pecha... 1,5 roku temu zakonczylam toksyczny związek, od tej pory 1 facet mnie zainteresował, który?oczywiście mnie olal ... co ze mna jest nie tak ?? :( i jeszcze te gadki od znajomych, rodziny.. " no kto jak kto, ale ty nie powinnas miec problemu ze znalezieniem faceta" super... zyc mi sie nie chce ;((((((((((

Gość Emerald Dream
czemu płaczesz? Pomyśl sobie o tym, jakie masz szczęście zakończyłaś toksyczny związek- a po takim związku nie jest łatwo zacząć nowy związek.

Gość lips90
a skad jestes?

Samica w wieku rozrodczym zawsze strasznie przeżywa brak tokujących samców ;)

Gość załamkaaa99999
okolice gdanska..] tak mam sama wyjsc? niby gdzie ?

Gość justynam555
Nie ma co siedzieć i ryczeć. Kiedyś też bym to samo napisała co i Ty i nagle nie wiadomo skąd zjawił się on, jesteśmy już ze sobą dwa lata ;) Jestem szczęściarą, że go mam, jest też jeden minus tego - Ty nie masz faceta, a ja taka byłam zakochana, że olalałam przyjaciół i zostałam sama ... Po prostu błędne koło .

Gość Mark+Iza
okolice gdanska są piekne. kup sobie kijki i idz przed siebie. po drodze przysiadziesz sie do jakiegos faceta z pieskiem i go zagadasz /pieska :-P/ . dużo facetow jeżdzi tam na łyżworolkach, rowerach i też robią sobie przerwy na odpoczynek. łatwo taka znajomość zawrzeć. właśnie moj kolega jeździ rowerem bo nie ma co z sobą robić i z nudów korzysta z pogody jezdząc rowerem :-)

Gość adorowana
Ja jestem z gdanska :)

Gość 123adam123
No tak, trochę histeryzujesz - chyba, że jesteś po pięćdziesiątce, to już raczej trudno. Jeśli nie, to przecież wiesz, że nawet każda potwora.... Ale musisz być więcej wśród ludzi. W domu przed telewizorem nikogo ciekawego nie poznasz. A wierz mi, jest jeszcze sporo ciekawych a nieodnalezionych facetów. Głowa do góry! http://www.podane.pl/uczucia.php

Gość sie dzie pałętasz
tez sie poryczałam otsentymentalna glupia cipka ze mnie

Gość załamkaaa99999
pocieszam sie juz od kilku lat ze wkoncu kiedys bede szczesliwa, ale ile mozna czekac.. .juz nie wytrzymuje, patrzac jak wszyscy wokoł mają swoje drugie połówki :(

Gość sie dzie pałętasz
lepiej milczec zabic w sobie wszystko zdusic w zarodku nie pozwolic rozkwitnąc najlepiej nie siać bo i tak zbioru nie bedzie bezsens