Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thcsssesss

Mam 23 lata i nie wiem czy starac się o dziecko po ślubie czy poczekac ze 3lata

Polecane posty

Gość Thcsssesss

W sierpniu wychodzę za mąż. Problem jest taki, że nie mogę teraz znalezc pracy, szukam już ok roku i nic. Jestem tylko po maturze i chciałabym zrobic szkołę policealną, żeby zdobyc zawód, na studnia nie chcę isc. I teraz mam dylemat czy od razu po ślubie zacząc starac się o dziecko, odchowac malucha ze 3 lata, posłac do przedszkola a sama się podszkolic i wtedy znalezc sensowną pracę, plus jest taki że za te 3 lata będę dalej młoda. Czy teraz isc do szkoły i dalej szukac pracy a dziecko dopiero za ok 3 lata? Sama nie wiem jak będzie lepiej. W sumie i tak chcę miec dziecko więc mogłabym wykorzystac ten moment, że siedzę w domu i wychowywac małego, ale wtedy wiadomo nie bedę miała żadnego zasiłku, choc z drugiej strony jeśli miałabym pracę i dopiero zaszła w ciąże to tez byłoby źle bo nie zostawiłabym po pół roku malutkiego dziecka i byłby problem. Ale mimo wszystko troszę się obawiam zachodzic w ciąże bez pracy

Gość Thcsssesss
.

Gość knlompkij
Mamy decydować na forum kiedy będziesz miała dziecko Zgłupiałeś. ? Sama wiesz.najlepiej , że skoro tu pytasz to nie nadajesz się na matkę ,idiotko.

Gość smutna________
W życiu różnie się układa. A co jak Wasze małżeństwo nie przetrwa ;)? Zostaniesz sama bez wykształcenia i pracy.

Gość najpierw dziecko
podszkol sie

Gość talie pytania to
zadaje sie na wielodzietni org

Gość Thcsssesss
knlompkij- troszke kultury, idiotką mozesz nazywac siebie

Gość unaaa
poczekaj, jesteś młoda. ja też miałam taki dylemat rok temu ( mam 27lat) teraz mam prace, a ciąże planuje na przyszły rok:)