Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wartka Akcja

Kurwa mam krzywe zęby a stara mówi że nie ma kasy

Polecane posty

Gość Wartka Akcja
No nie wiem foto modelka nie jestem więc jak zarobie 15tys ? Dobra może za granic, ale nie będę czekać, ale spoko coś wykombinuje.. Mówię wam moi starzy mają te kasę, no ale.. Nie chce mnie zasponsorowac :) mniejsza o nich, już ja się postaram by cierpieli

Gość Wartka Akcja
nocami wącham w komórce dziadka samotnego Kota Zdzisława, napawam sie wonią jego tłustego futra, wpycha swe spragnione nozdrza pomiędzy jego tylne łapki drażniąc skóre nosa drobną szczecinką umiejscowiona wokół jego małych kocich genitaliów. Trwam tak w ekstazie kilka godzin aż do świtu...

Gość sfhscnjdsbhcoeibcn
nie jestes warta suko złamanego grosza od rodziców i powinni cie wyeksmitowac z domu bo wstyd miec cos takiego pod dachem

Gość Bjoiihgiutfuydchgvhghtf
Hahaha jaki tekst z pokemonem.... Na tym forum to sami piekni i inteligentni ;) ze trudno nawet o lepsza wypowiedz.

Gość jestem bogiemmm
i wiem wszystko

Gość Wartka Akcja
Znowu zjebany podszyw, kolego/koleżanko pisz te podszyw ale wymyślaj jakieś nowe, ciekawe ten już ze 3razy widziałam :)

Gość Wartka Akcja
Lubię penetrować ręką aż po łokieć jelito grube starego knura, który leży na stole operacyjnym u mojego kolegi, weterynarza-psychopaty Anatola. Doznaję wtedy silnych skurczów prawego sutka, co powoduje liczne omdlenia i bezwiedne oddawanie moczu przez pracownice Urzędu Skarbowego w Zgorzelcu. :classic_cool:

Gość Wartka Akcja
tak naprawde to jestem facetem lubie przebierac sie za kobiety dlatego denerwuja mnie te zeby

Gość Wartka Akcja
czasem wylewam na siebie ekstrakt z ogórków konserwowych zakupionych w pobliskim Lidlu myśląc że to woda kolońska "Brutal" mojego ojczyma, którą zawsze pachniał penetrując w dawnych czasach moją odbytnicę.....

Gość Ciezka sprawaofcctomd
Skoro jest na utrzymaniu rodzicow i oni maja kase to dlaczego dziewczynie nie dac na leczenie zebow? Wodka wazniejsza? Zrozumiale jakby nie mieli pieniedzy a tak... Nie dziwne, ze tak o nich mowi jesli zaluja jej na podstawowe rzeczy. Idz do pracy, to jedyne rozwiazanie...

Gość Wartka Akcjaa
KTOS SIE PODSZYWA POD CZARNYM NICKIEM ! MOJ PRAWDZIWY JEST POMARANCZOWY Nie moge isć do pracy zjebie :O:O;/ mam inne zajecie :w skrajnych przypadkach, gdy spędzam samotne wieczory robię stolca wtykam w niego zapałki zyskując przy tym nowego przyjaciela Jeżyka z którym dywaguję na temat życia i śmierci

Jak ma sie o nich wyrazac w takiej sytuacji? Och moi kochani nie dali mi na leczenie zebow chociaz bylo ich stac... To juz nic o rodzicach powiedziec nie mozna nawet jak maja na wszystko wyjebane?

No brawo pierwsza pozytywna odpowiedź, dzięki ale dobre słowa nic mi nie dadzą :) no nic może dupa dorobie, co mi szkodzi, może sprzedam dziewictwo, ale to i tak nie będzie pełna suma, sama nie wiem ;o

Gość Wartka Akcjaa
spierdalaj podszywie czarny nicku !! pewnie kurwisz sie za darmo ;/ zglaszam to na policje

Zglaszaj na policje, niech ci na zdrowie bedzie ;) glupki

Wiesz trudno tu o jakas normalna odpowiedz jak polowa to rozpieszczone dzieciuchy co nie wiedza jak to jest jak starzy wszystkiego zaluja... Rob co chcesz. ;) twoje zycie twoja sprawa.

;) rob tak, zebys to ty byla szczesliwa.

Gość ŻAL MI CIEBIE
Nie przeklinaj ! Ej no nie wyzywaj rodziców nie ich wina że mają taką córke ! Ta ja też mam krzywe zęby i myśle że w Wakacje zamiast się opierdzielać zarobiłabyś 1500 zł ! Mam 11 lat i w wakacje zarobiłam 2000 tys. !