Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sensuStrikte

rozterki "czystego" chłopaka

Polecane posty

Gość sensuStrikte

Która kobieta będzie na tyle wyrozumiała, że nie będzie się ze mnie śmiała, gdy będę być może nieporadnie próbował w nią wejść? I nie będzie jej przeszkadzać, że dojdę w mig. Pomijam panie które w ten sposób zarabiają

Gość Greyhound
Chodzi ci o personalia takiej osoby?

Gość sensuStrikte
nie o personalia, ale gdzie mógłbym spotkać taką kobietę, ktora bezstresowo wprowadzi mnie w świat doznań cielesnych.

Gość gaeswga
a ile masz lat?

Gość sensuStrikte
20 lat.

Gość no hard feelings
sensu Stricte - na pewno się taka znajdzie, nie tylko o cielesność w seksie chodzi. Ja pewien czas temu po raz pierwszy dałam zasmakować siebie pewnemu bardzo ważnemu mężczyźnie, i też było nieporadnie :) i szybko. Ale między nami jest coś więcej, coś, co sprawia, że to nie miało znaczenia. Czekam teraz niecierpliwie aż do mnie wróci i popracujemy razem nad tą nieporadnością ;)

Gość a co to tylko wlozenie sie lic
zy? po prostu jak dojdziesz szybko to staraj się innym sposobem sprawic jej przyjemnosc, dziewczynie będzie miło, że starasz się i na pewno będzie wyrozumiała, powie Ci co sprawia jej przyjemność. kobieta ma mnóstwo stref erogennych

Gość a co to tylko wlozenie sie lic
bo najgorsze jak skupisz się tylko na sobie zresztą, wiesz wyśmiać to Cię moze pierwsza lepsza co ledwo się znacie, a jak z kimś będziesz na poważnie to jej też będzie zależało byś czuł się komfortowo