Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowacipcia

hormon bHCG

Polecane posty

Gość malinowacipcia

Mam pytanie czy przed miesiaczka wzrasta poziom bHCG? robilam badanie tego hormonu mialam 0,100 a po 2 dniach 0,500 tak ma byc? czy cos ze mna nie tak . Po wynikach wnioskuje ze nie zaciazylam ale czemu rosnie?

Gość malinowacipcia
no wiem ale czy jak nie ma ciazy to ten hormon tak sobie wzrasta? To mi cos nie halo....

A w jakim dniu robilas? Nie to sa tam male wartodci ze na pewno nie jestes w ciazy.

Gość malinowacipcia
no tak mysle ze nie ma ciazy ale zastanawia mnie czemu jest wyzszy... malo ale jest czy takie wachania to norma czy powinnam za pare dni zas zrobic . dodam ze mam jeszcze pare dni do okresu ale jak bym byla to poziom chyba bylby nieco wyzszy

To na cholere robisz bete na pare dni przed okresem? Powtorz w dniu spodziewanej miesiaczki.

Gość danppp
Jajka znosisz :P

Gość malinowacipcia
zrobilam bo bardzo zle sie czolam i nie wiedzialam czy ciaza czy nawrot choroby z jaka sie meczylam kilka miesiecy. balam sie brac leki nie bedac pewna jaki jest powod moich mdlosci i zawrotow glowy. nadal mam objawy ale w badaniu nic nie wyszlo . dlatego zastanawial mnie ten wzrost maly ale wzrost pomyslalam ze tak jest normalnie ale chcialam zapytac moze ktos wie. WLASNIE TEMU zrobilam te badania

Gość malinowacipcia
wlasnie mam nie regolarne cykle i robilam ok 4 dni przed spodziewana miesiaczka

Gość danppp
Krótko przed okresem może być poziom lekko podniesiony a teraz zadanie domowe sama zgadnij dlaczego.

Na 4 dni przed spodziewana miesiaczka to zdecydowanie za malo nawet na ciaze biochemiczna.

Gość malinowacipcia
wiem ze jesli nie dochodzi do zaplodnienia to podnosi sie poziom bhcg ale myslalam ze zaraz po owulacji kiedy koncza sie plodne. dlatego zapytalam

Gość malinowacipcia
wazne ze nie jestem ;) a pytanie bylo z ciekawosci

Gość danppp
Podnosi to pojęcie subiektywne a u ciebie dodatkowo są subiektywne cykle. Idz lepiej spac :)