Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneeeekkkkk992

okres w czasie ciązy

Polecane posty

Gość aneeeekkkkk992

Dziewczyny prawdopodobnie jestem w ciąży.Czytałam o objawach,pytałam inne kobiety i wszystko się zgadza..Jestem senna,rozdrażniona,raz się śmieje, zaraz płacze bez powodu.Dużo jem,znacznie więcej niż zawsze,co tylko wpadnie mi w ręce,w ciągu 2 tygodni przytyłam 3,5 kg..od dwóch tygodni bolą mnie piersi,kłuje mnie podbrzusze,jajniki,i takie dziwne kłucie pochwy..Nie robię testów,bo w to nie wierzę! Wolę iść do lekarza.Tylko mam pytanie jak miałyście z okresem,mi się spóźnił w tamtym miesiącu 10 dni.. ii strasznie bolał mnie wtedy brzuch jak nigdy,rozrywało,aż łzy leciały,żadne tabletki nie chciały pomóc..Teraz mam jakieś krwawienie (okres) 3 dni wcześniej wystapił,ale nie boli mnie nic,zero bólu brzucha jak to zawsze było.Dodam,że współżyłam bez zabezpieczeń.Ale interesuje mnie właśnie to krwawienie,czy boli jak w czasie miesiączki,czy to tylko jakaś krew która się pojawi do iluś miesięcy ?? Proszę odp.ale szczerze bo to dla mnie teraz ważne !

Gość jhgffffgggg
jestes kurwa !

Gość lepiej idź do lekarza, jak
myslisz ze to ciąża i masz krwawienie to mogłaś poronić

A cos takiego jak test urzyc to nie pomyslisz albo isc do lekarza? Takw ciazy w terminie spodziewanej miesiaczki moga byc krwawienia. Moga byc krwawienia spowodowane zmianami jormonalnymi, krwiakiem albo ewentualne poronienie.

Gość aneeeekkkkk992
Moje znajome miały normalny okres do 3 miesiąca,robiły testy dwa razy wyszły im negatywne a teraz mają półroczne dzieciaki. I nie piszcie głupot,że się nie ma okresu! Chcę wiedzieć jak on wygląda w czasie ciazy .Mam 20 lat więc to byłoby moje pierwsze dziecko i nie mam doświadczenia !!!!

Pierwszym objawem ciaży jest zatrzymanie okresu. czytaj to co Ci Biest napisała.

Gość jlkgtydr
Kobieto wiesz na czym polega okres, a na czym ciaza? :). Jesli okres wystepuje pod inna postacia niz zawsze, to powinnas isc do lekarza. Szkoda twojego zdrowia Kobieto. Jesli tu szukasz odpowiedzi na tak wazne sprawy to gratuluje, bo kazdy moze miec podobne objawy, a chodzic moze o rozne sprawy. Choc jak chcesz to mozesz zapytac sie wrozki, jest tutaj pare ;p.

Gość aneeeekkkkk992
strasznie mnie pocieszacie :( ja się pierwszy raz w życiu tak czuję :( nie mam matki by z nią o tym pogadać ! ludzie dajcie sobie na luz..kur** najłatwiej się nabijać z kogoś,ale pomóc to nie ma komu !