Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriaona

Dlaczego faceci uganiają się za jakąs laską a potem...

Polecane posty

Gość kafeteriaona

Gdy juz poznaja blizej dziewczynę to odzywaja sie raz na jakis czas.

Gość może ta dziewczyna nie jest
wcale taka fajna?

Gość agatka z krakowa
dokładnie z tego samego powodu dla którego robią to kobiety... to że chcesz kogos poznac nie oznacza że chcesz z tą osobą spędzić resztę życia :D

Gość Julia2333333333333333
nie wiem ,ale zdarzało sie to i mnie i moim kolezankom wiec nie mam pojecia dlaczego . jeszcze tego nie rozgryzłam

Co tu jest do rozgryzania ;] ...jak mi dziewczyna po spotkaniach nie odpowiada ( to się czuje ) to wtedy i kontakt słabnie. Przecież logiczne jest że jak by mi się spodobała to bym chciał podtrzymać kontakt i się spotkać kolejny raz Więc sory.

Gość kafeteriaona
Pytajac mam tutaj na mysli kolezanke, ktora ma ogromne powodzenie u facetow,ale gdy juz zaczyna sie z nimi spotykac oni odzywaja sie do niej raz na jakis czas. Ja kiedys miałam powodzenie i powiem wam szczerze ze to faceci potem nie dawali mi spokoju a nie ja nim a u niej tak jakby bylo odrotnie. Teraz ja juz nie jestem atrakacyjna, ale ona naprawde ma ogromne powodzenie u facetów normalnie nie moze sie odpedzic, lecz gdy tylko z jakis zaczyna się z nią czescie spotykac to potem ona mi mowie ze rzadko się z nią kaontaktuje. Mam wrazenie ze chodzi im tylko o seks, ale jej tego nie mowie zeby sie potem mnie nie czepiała.Ona fakt faktem zdaje sie byc otwarta osoba i ma kurwiki w oczach no ale myslalam ze facet jak szaleje za dzewczyną to jej potem spokoju nie daje a ne tak olewa. Tak jak mowie przynajmniej ja tak miałam

Gość kafeteriaona
Aha czyli myślicie ze oni stosują gierki jakies. Jeden chłopak z ktorym niby stosował takie gierki, ona sie zastanawiała dlaczego to po penwym czasie wkoncu jej powiedział ze juz nic do niej nie czuje. A byli ze soba tylko 3 miesiące i uprawiali seks moze z 3 razy

Gość kafeteriaona
Aha czyli myślicie ze oni stosują gierki jakies. Jeden chłopak z ktory niby stosował takie gierki, ona sie zastanawiała dlaczego to po penwym czasie wkoncu jej powiedział ze juz nic do niej nie czuje. A byli ze soba tylko 3 miesiące i uprawiali seks moze z 3 razy, bo on tak nie nalegal.

Gość 123adam123
To proste. Faceci uganiają się za laską, bo jest atrakcyjna fizycznie. Gdy już ją poznają, weryfikują wiedzę na jej temat. Cóż, nie wystarczy, że kobieta jest ładna... -------------------------------------------------------------------- http://www.podane.pl/

Gość kafeteriaona
Ale ona naprawde nie jest głupia, jest atrakcyjna samotna wiec to wykorzystuje i keidy tylko ma mozliwosc idzie do lozka. Tego wlasnie nie rozumiem moim zdaniem ona jest ideałem i toche jej zazdroszcze ze ma takie powodzenie ktorego ja juz nie mam jak kiedys. Nie zazdroszcze jej tego ze tak jej wychodzi z facetami, ale nie rozumiem tez dlaczego tak ja olewaja potem jak ja poznają, dlaczego tak rzadko się kontaktują. Jeszcze tak sobie myslalam ze moze w ubraniach wyglada ladnie ale jak sie rozbierze to juz moze byc mniej ciekawie i facet jak widzie jej cialo ze jednak nie jest takie doskonale daje sobie spokoj

Gość kafeteriaona
no to co nikt nie zna odpowiedzi ??