Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrewPotIŁzy

jedyna kobieta, która kocha-okazała się matka..

Polecane posty

Gość KrewPotIŁzy

tak.. jestem już w tym wieku, że prawdopodobieństwo, że znajde kobiete (skoro całe życie byłem sam i żadna mnie nie chciała) graniczy z cudem rzędu bym np trafił w totka szóstkę, albo żeby nasi wygrali euro 2012.. czyli wiadomo, rzeczy praktycznie nierealne i tak jak w temacie.. jedyna kobieta, która kocha-okazała się matka to smutne.. przeżyć całe życie w samotności i celibacie, nawet sobie nie wyobrażacie jakie mam poczucie chujowości z tego powodu, podczas kiedy dosłownie każdy kolega kogoś tam miał lub ma.. nie wspominając o koleżankach, które niby nie były same.

Gość grecki wymarsz z kasą
pytanie brzmi: dlaczego cię nie chciały?

Gość KrewPotIŁzy
niski wzrost, brak kasy - to są powody wg mnie

Gość KrewPotIŁzy
wszystkiego? ja chce tylko kobiety... :/

revolver - to może być celna uwaga obwarzanku :)

KrewPotIŁzy niski wzrost, brak kasy - to są powody wg mnie gratuluję :classic_cool: po twojej odpowiedzi wnioskuję, że powodem jest raczej płycizna duchowa

Gość KrewPotIŁzy
/// po twojej odpowiedzi wnioskuję, że powodem jest raczej płycizna duchowa //// taa.. tak sobie to tłumacz :/ fakty są jednak inne gdybym miał kase i był wyższy to jestem przekonany ze miałbym kobiety - patrzac na kolegow czy nawet na zwykle pary na ulicy

argen - idąc tym tokiem myslenia należałoby założyć, że miłość kupuje się za pieniądze :)

Gość takiwagu
/// idąc tym tokiem myslenia należałoby założyć, że miłość kupuje się za pieniądze /// bo tak jest... znasz przypadek kiedy atrakcyjna kobieta poleciała na bezdomnego? no wlasnie..

Można mieć wtedy kochankę, piękną dojrzałą kobietę. Ale tu by się przydał charakter i wygląd. Wiadomo, że z biednym bez perspektyw młdoa dziewczyna nie będzie się wiązać.

Jak jesteś niski, to przegrałeś życie uczuciowe, taka prawda:( Kasy nie musisz mieć nie wiadomo jakiej, jak jesteś wysoki to i tak laski na ciebie lecą jako zajebistego reproduktora.

Jak jesteś niski, to przegrałeś życie uczuciowe, taka prawda:( Kasy nie musisz mieć nie wiadomo jakiej, jak jesteś wysoki to i tak laski na ciebie lecą jako zajebistego reproduktora.

bo tak jest... za pieniądze kupisz wszystko ... za wyjątkiem PRAWDZIWYCH uczuć znasz przypadek kiedy atrakcyjna kobieta poleciała na bezdomnego? no wlasnie.. nie znam. za to znam przypadek gdy bezdomny poleciał na atrakcyjną kobietę z mieszkaniem tylko po to aby nie musieć zarabiać na własne :P, :P, :P

Charakter, kasa, wygląd. To trzeba mieć, żeby mieć powodzenie. Żeby się nadawać na ojca rodziny to trzeba mieć głównie jakąś kasę. Jak nie masz kasy, to możesz być kochankiem, czy związać się z kobietą po rozwodzie, która ma już dzieci. Ale tu by się przydał wygląd i męski charakter.

To chyba musiał być zaj**iście przystojny dla niej żeby :D był kłamcą i manipulantem a ona była naiwna

No widocznie nie umiem użyć tego charakteru, albo i nie mam wystarczającego.

No ale staram się rozwijać i nie tracę nadziei, że coś się ruszy.

Looooser Raczej to pierwsze. Masz go wystarczająco. Człowieku, kuźwa no, wiesz co jak bym robił na Twoim miejscu? Na pewno bym na kafe nie siedział, nawet bym nie wiedział, co to jest:P

Gość It's strange so
Ciebie to przynajmniej żadna nie chce a mnie chcą ale ja nie potrafię żadnej wyrwać i to mnie bardziej boli.

No tak powinno być. Trzeba być bardziej zdecydowanym. Alleluja i rwać. ;)

Looooser A pewnie. Z Twoją aparycją, to wchodzisz do klubu : ty i ty do wyra, ty zrób coś do żarcia, ty skocz po piwo - i masz 4 dziunie wyrwane:)

:classic_cool: A ty ile masz wzrostu? Mam kolegów 176-178, którzy wyrywali, bo mieli bajer.

Gość kofgwoigioegioue
//Mam kolegów 176-178, którzy wyrywali, bo mieli bajer // to juz nie jest źle.. do tego jeśli mieli w miare fajne buzie i ciało to mozna miec kobiety a co ja mam powiedziec, skoro mam 172cm, garbate plecy i chujowa twarz?

Takich nie. Widzę, że masz gadane, to powinieneś wyrywać.

kofgwoigioegioue Uwierzyłeś mu? Jak można wierzyć na słowo komuś, kto przy takim wzroście nie jest 24/7 otoczony wianuszkiem napalonych torped?