Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pmofolmf

waga, wzrost i samopoczucie z tym stanem-WPISUJEMY!!

Polecane posty

Gość AgAta.LiczcieZawszeWskaźnikBMI
...Beznadzieja... czyli jakie masz ? pewnie te bliżej granicuy, idealne jest jak się ma te blisko najniższej granicy u młodziutkiej osoby czyli przy 18.5

Gość rozaliaaaaaa
179 62 kg tak sobie wolałabym 60 kg ale nie chce mi sie ćwivzyć :-)

Gość AgAta.LiczcieZawszeWskaźnikBMI
masz BMI 19.3, jest OK :)

Gość tooorsowa
ja mam 172 i waze 62 i bardzo dobze sie czuje... mam na czym siedziec i czym oddychac ;)

Gość te piersi z tego linka
169 54 w biuscie 89 w biodrach 96 w tali 75 :O i sie chce odchudzić:( przynajmniej z brzucha,przed dziećmi miałam w tali 60cm a teraz...MASAKRA

Gość ziemniacek
hmm, ja przy tej wadze 54 kg na 170 cm mam wymiary: biust 87 pod biustem 71 talia 68 biodra 88-92 róznie wychodzi jak mierzę, nie potrafię chyba dobrze zmierzyć

Gość ziemniacek
aaa, nie doczytałam po ciąży że jesteś, to pewnie dlatego na małą wagę duże wymiary.

ziemniacek aj ja juz podłamana jestem. Musze zapisać się na jakąś siłownię ale to jak dzieciaki podrosną.

ja pod biustem mam 69 to pomysl jak wyglądam masakra. Te biodra mam takie szerokie kurde,ale nic z nimi nie zrobie.

166 cm/52 kg w sumie jest ok....ale brzuszek już nie ten (po dwójce dzieci-rozstępy)no ale cóż nie można mieć wszystkiego:)

172 cm 59 lub 60 kg , chyyba mi sie przytylo , zle mi trovhe z obecna waga. chce 57!

Gość ziemniacek
no to dobrze masz to masz duzy dosc biust w takim razie :) a biodra masz kobiece tylko z talii by było fajnie jakbyś schłudła to ponoć brzuszki na to sie robi

ziemniacek no to dobrze masz to masz duzy dosc biust w takim razie a biodra masz kobiece tylko z talii by było fajnie jakbyś schłudła to ponoć brzuszki na to sie robi dla uscislenia Twojej wypowiedzi brzuszki skosne sa na talie;) tego mnie na wf na studiach uczyli:)

Gość gogogo!
174cm i 68 kg, czuję się świetnie :) stopniowo sobie będę schodzić do 65 :)

Gość ziemniacek
Grey Eyes :P hmm czyli jak dokładnie te brzuszki skośne się robi? i sie w talii wtedy chudnie tak?

ja muszę z brzuszka zgubić i talie wyrobic. Na talie dobry jest twister a na brzuch brzuszki tylko do tego siłownia jest potrzebna bo w domu niestety się ćwiczyć nie da

Gość ziemniacek
no wlasnie slyszalam ze brzuszki a mi tez by sie przydalo z talii zrzucic z 3 cm

ziemniacek Grey Eyes hmm czyli jak dokładnie te brzuszki skośne się robi? i sie w talii wtedy chudnie tak? Hmm jakby Ci to wytlumaczyc: np jak masz sklony skosne czyli ze lewa reka do prawej nogi i na zmaine to tak z brzuszkami zeby je po skosie robic:) a zreszta tu masz filmik: http://www.youtube.com/watch?v=i5DolUTrfGU mozesz go modyfikowac;) i ja nigdy nie robie z nogami ugietymi jak ta kobieta tylko leza jak do normalnych brzuszkow;) zwykle brzuszki sa bardziej na miesnie brzucha a te "rzezbia" talie:) zawsze na wf slyszalam tekst: dziewczyno postaraj sie i mocniej przeciez urodzisz dziecko i chcesz zeby brzuch wygadal;)