Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kataliinka

Jak odebrać zachowanie

Polecane posty

Gość Kataliinka

Poznałam pracując jako hostessa mężczyznę starszego ode mnie o ponad 20 lat (mam22), dodam ze jest przystojny wysoki i naprawdę zadbany jak juz na ten wiek i ma dosc wysoka pozycję u mnie w mieście. Na początku znajomości naszej zaproponował mi spotkanie na kawę, było bardzo miło, dodam jeszcze że mam już chłopaka z którym spotykamy sie już ponad 3 lata i planujemy coś więcej hmm planowaliśmy do poznania właśnie jego, ciężko jest mi odebrać intencje jego bo chce ze mna uprawiać sex pomóc mi finansowo ale cóż (sponsoring wprost mówiąc) do tego potrafi dzwonić 3 x dziennie pisać stara się i pomaga mi, relacje z moim partnerem pogorszyły się coraz mnie spotykamy się i w ogóle oddalamy, wiem że z tym mężczyzną nic oprócz wspólnych wyjazdów sexu nie będzie nas łączyło, ale mnie tak do niego ciągnie strasznie, jest męski, inteligentny, dowcipny i jak całuje ;p Ale nie chce też stracić tego patera z którym jestem bo wiem, ze z tamtym nic nie będzie tylko przyjemność, tyle że ja się już zauroczyłam w nim co zrobić?

cokolwiek nie zrobisz i tak bedziesz zalowac bo: mlodosc ma swoje prawa ale nie ma kasy

nie mam słów na coś takiego. będziesz jego prywatną dziurą do pakowania i tyle. poczytaj sobie ten top jak kolega "nie no........." opisuje swoje relacje z ponad 10 lat młodszą małolatą http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5232753 generalnie szkoda tylko twojego chłopaka w tym wszystkim. ale sporo kobiet tak ma, zauroczą się jakimś palantem, dadzą się wyruchać a potem wracają z podkulonym ogonem i płaczą że nie wiedziały co robią.

faceci tez placza i wracaja skruszeni ....ale na lono rodziny....i wszystko dzieje sie troszke pozniej...juz w zwiazkach....bo sie chloptas nie zdazyl wyszumiec:O

fev --> owszem że tak jest jak piszesz. i zapewne ten 42 letni pan z opisu autorki tez będzie w takim stylu wracał na łono rodziny (jeśli takowa ma), jak się wyda że romansuje z taką młódką... życie :-)

Osiołkowi w żłoby dano, w jeden owies, w drugi siano... znasz morał z tej bajki? Więc aby nie skończyc tak, jak ten głupiutki osiołek albo coś wybierz (tak, wiem, trudny wybór - rzuc monetą i zrób odwrotnie niz wyjdzie), albo albo skubnij raz jednego, raz drugiego, tylko umiejętnie i z wyczuciem, żebyś sie nie przejadła :) Jeśli sie zdecydujesz mieć ich obu, to podziel swój czas 30/70 % pomiędzy bogatego jana i biednego jasia.

Gość cos_dlamnie
Lubie takie mlodziutkie szukajace bogatego i milo spedzenia czasu w lozku i na wyjazdach, robia w lozku co sie tylko zapragnie nawet takie zeczy ze ukochanemu by niepozwolily.

Chwila uniesienia minie a wtedy będzie za póżno. Ja bym miała satysfakcje z tego że ktoś mnie pragnie a nie może mnie mieć. I nie myśl że jesteś jedyna. PORUCHA I ZOSTAWI.

Gość r0bert
Bedzie cie ruchal ile wlezie i sie bedzie smial z ciebie i twojego faceta ze se pozwolil na to a potem jak mu sie juz znudzisz to znajdzie inna taka naiwna jak ty.

Gość nie no........................
Johnnie Walker ano piszę i coś w tym złego? :-P nie twoje życie wiec zamilcz cos_dlamnie oj tak, dobrze piszesz. takie małolatki to dla starszego zrobią wszystko. od roku mam taka jedną 18-letnią, cudownie ssie pałkę, pozwala sie spuszczać na twarz, połyka, liże dupę, a i w kakałko sie daje walić bezproblemowo. ogólenie raczej beznamiętna bo to jeszcze mało doświadczone dziewcze, ale super uległa i robi wszystko to co zapragnę ;-)

Gość cos_dlamnie
tak jak mowisz "nie no........................" malo doswiadczone ale chca pokazac ze niby tak niejest i na wszystko se pozwalaja, z pupy do buzi, lodzik z polukiem, lizanko rowa no co sie tylko chce i co sie da wymyslec ale pewnie chlopakowi by tak niedawaly.

cos_dlamnie no dokładnie, sztywne są jeszcze ale nie chcą wyjść na smarkule przed starszym facetem i ruchasz taką na wszelkie sposoby ;-) a ta co ją juz rok obracam to tak, ma chłopaka, który ponoć chce z tymi sprawami czekac do ślubu :-D ale fakt, że ogólnie to jak sie ruchają takie młódki ze starszym od siebie facetem to rówieśnikowi nigdy nie zrobią takich samych numerków.

Wiek nie ma tu nic do rzeczy tylko doświadczenie.Mam kolezanki które w wieku 17 lat jebałły się lepiej niż nie jedna 30-stka.

Gość cos_dlamnie
Luizka to to byl jakis evenement zazwyczaj doswiadczenie idze razem z wiekiem i z iloscia zaliczonych partnerow mialem przez dluzszy czas 18-tke potem byla inna 19-stka i podobnie z nimi bylo malo doswiadczenia a gotowe na wszystko

A i jeszcze jedno. Pewnie że robią rózne rzeczy których nie robią ze swoimi facetami.A dlaczego?Bo im za to nie płacą. Jak idziesz wyruchac dziwkkke to też jej musisz zapłacić za urozmaicenia.No nie tak?

Gość Iza_.
u mnie w blloku mamm kolezanke ma 15lat a wszyscy chlopacy mowia ze jak robi loda to az oczy wychodza

no własnie, takie młode panny nie wiedzą co to namiętność, ale zrobią wszystko w łóżku. pamiętam jak swoja 18-kę pieprzyłem analnie przy jednym z naszych pierwszych razów, krzyczała, widziałem że ewidentnie ją bolało, (da sie wyczuc różnice między krzykiem z bóu a z rozkoszy), a ja waliłem jej kakę co raz szybciej, mocniej i głębiej aż po same jajca. jak się spusciłem i wyjąłem fiuta to spytałem sie jak było, a ona że super, wiec ja sie pytam czy bolało, a ona "no coś ty, fajny taki seks, taki ostry" :-D :-D "bitch,please" - jedyne co mi przyszło wtedy do głowy, no ale skoro pozwoliła... :-)

Gość cos_dlamnie
ty nie no........................ moze to ta sama pukalismy bo moja podobnie. widze ze lzy w oczach ale jak zapytalem czy bolalo to mowila ze nie, ze super bylo.

Gość kaka_demona_____
bo mlode to sie po sraja dla kasy. pare minut w dupala a przed kolezankami mozna szpanowac w nowym modnym ciuchu dlulgo, a biedny chlopak mysli ze ona jeszcze dziewica jest.

prawdopodobieństwo że ta sama, jest takie jak to, że nasi wygraja EURO2012 :-D ale to tylko pokazuje do czego są zdolne małolatki dla starszych od siebie facetów. moja narzeczona (rówieśniczka-oboje po 29 lat), w życiu by mi na takie jazdy nie pozwoliła :-D

Gość kaka_demona_____
nie no........................ no niewiesz co ona robila jak miala nascie lat hehehe. mam kolege co znalazl sobie laseczke jak mazenie spokojna ladna mila a po 2,5 roku sie dowiedzial ze to nawieksza kur... na jej bylym osiedlu ze kazdy mial ja jak chcial itd.

Gość koszmarna magdalena
I wątek przejęli fantaści-erotomani. Tu opowiadają, jak pieprzą -nastki, -estki, -ątki; później zakładają wątki typu "poznam panią..." i kończą z łapą we własnych gaciach na topiku typu "starsze dla młodszych..." waląc gruchę i nieśmiało licząc na to, że to coś, co z nim pisze, jest płci żeńskiej i przynajmniej z grubsza przypomina kobietę 🖐️ Kataliinka - każdej decyzji, jakiej byś nie podjęła - będziesz kiedyś żałować. Jak zdecydujesz się na bycie kurwą (bo nie ma co ubierać tego w eufemizmy), kiedyś usłyszysz, jak ktoś tak na ciebie woła, jak się z ciebie śmieją, brzydzą, pogardzają. Jeśli zostaniesz z chłopakiem - czasem, podczas kłótni, bądź jeśli zrobi ci porządne świństwo, pożałujesz, że nie wybrałaś pieniędzy. Twoje życie i twój wybór 🖐️

Gość kaka_demona_____
ale jak taka sie wyszaleje za mlodu to przynajmniej nie bedzie walila cie po rogach potem

Gość kaka_demona_____
wybiesz tego starszego zaruchaj go na amen i zgarnij forse,

kaka_demona_____ myśle że nie robiła nic takiego co obecne natolatki, 10-11 lat temu czasy były troche inne jednak :-) poza tym oprócz tego że już 5 lat jesteśmy razem to znam ja jeszcze z czasów szkoły średniej i do imprezowiczek raczej nie należała. a z tym przypadkiem opisanym przez Ciebie to też znam taki, gdzie kolega poznał panne, wydawała się taka ułożona, grzeczna i wogóle i w dodatku dziewica jeszcze ponoć (mimo 23 lat), a z czasem okazało sie że dziewica i może owszem, ale lachy to chyba wszystkim kolesiom obskoczyła w swojej miejscowości. koszmarna magdalena a czemu z góry zakładasz, że to są brednie?! niestety to jest życie, samo życie. a wątków typu "poznam panią..." nie zakładam, bo dla mnie to bzdura szukac seksu w internecie :-D

Gość cos_dlamnie
koszmarna magdalena ona zaklada ze to sa brednie bo mysli ze wszyscy faceci jak ona zyja fantazjami zamiast realnie i ze jak ona jada na recznym

Gość koszmarna magdalena
Aleś mi dowalił chłopie? Długo nad tym myślałeś? Aż pójdę to sobie przemyśleć w kąciku. Aha - słyszałeś kiedyś? - uderz w stół a nożyce się odezwą? :classic_cool: 🖐️

z tym że takie rzeczy że młode laski, nastolatki są łatwą zdobyczą dla dorosłych facetów, to żadne fantazje. to jest życie. wystarczy mieć prace, samochód, ubierac sie w miare elegancko, dobre droższe perfumy i taka już jest nakręcona, że poważny facet nia sie interesuje i chce wypaść dorosło i robi w wyrku wszystko dla niego. kuźwa, przeciez nie napisał tu nikt o jakichś gang-bangach, seksie z własną ciotką czy siostrą, TO jest dopiero bredzenie i fantazjowanie, a takie tematy się przewijaja na kafeterii przeciez.