Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

erynia

Przymierzalnie będą myślały za nas?

Polecane posty

Ostatnio czytałam art., w którym opisywali nowe technologie firmy Intel http://antyweb.pl/cto-intela-smartfony-sa-glupie-stworzymy-myslace-urzadzenia/ Radzę się zapoznać z lekturą, bo jest niezwykle ciekawa - ich pomysły zostaną wykorzystane m.in. w modzie. Już teraz w polskich galeriach zaczynają być ustawiane specjalne automaty, które komunikują się z klientami i pewnie niedługo będą im doradzać z zakupach. Co Wy na to?

i sądzisz, że będą ci mówić - nie kupuj tego :) Zaden sklep na to nie pójdzie, bo chce sprzedać jak najwięcej. Już teraz zamontowali wyszczuplające lustra, co mnie doprowadza do rozpaczy, bo jestem bardzo szczupła i tam w jakimkolwiek ubraniu wyglądam jak szkielet :(

A może jednak powiedzą, by czegoś nie kupować i doradzą coś innego- przecież zadowolona klientka wróci do sklepu. Automat będzie pewnie wiedział, jakie jeszcze mają rozmiary, a po zbadaniu mojej figury określi, który będzie odpowiedni.

Gość Wyjebane mam
Aaa, może "to coś" nie będzie miało gustu i będziesz się bać wyjść na ulicę o.O

Wtedy po prostu nie kupię - przecież on ma mi doradzać, a nie wydawać za mnie pieniądze.