Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzadny krwi desperat

Dlaczego taki przykladowy wojciech szczesny nie wpadnie mi w rece?

Polecane posty

Urodzil sie w bogatej rodzinie, przez cale zycie mial wszysktko, dzieki pieniadza robil to co lubil robic od poczatku, dzisiaj ma 22 lata jest przystojny, wysoki i bogaty w 90 % zawdzieczajac swoje szczeliwe zycie genom i ojcu :( gdyby mi wpadl w rece to bym mu ucial kutasa zeby nie mogl juz ruchac tych wszystkich pieknych kobiet wydlulabym mu oczy obcial jezyk sprawil ze stracilby sluch poobcilan rece i nogi i puscil wolno niech sobie zycie wtedy taki i wie jak czuje sie gwono

Bo nawiasem mówiąc całe swe dziecięce lata spędziłem zamknięty w komórce spożywając jedynie owsiki wygrzebane pieczołowicie z d**alca pana Zenona miejscowego gwałciciela kóz i wszelakiego inwentarza drobnego , ponadto pragnę nadmienić że doznałem aż nadtto ojcowskiej miłości połączonej z penetracją odbytu i wysublimowanym pieszczotom mojej jakże obstrupiałej knażki. :(:(:(:(:(:(:(:((:(:(:(:(:(:(:(:(::((:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

choc wyzej wpisal sie podszyw to zebys wiedzial ze moje zycie bylo pieklem zwlazczaw mlodosci