Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ........emilja.......

Obawiam się że nie rozumiem facetów

Polecane posty

Gość ........emilja.......

Sprawa wielu może wydać się trywialna jednakże jako osoba już od dłuższego czasu nie nastoletnia mam problem niczym smarkula (wstyd się do tego przyznać przed przyjaciółmi dlatego anonimowo postanowiłam zapytać na forum). Problem polega na tym, że wpadł mi w oko pewien mężczyzna, 10 lat starszy odemnie. Początkowo myślałam, że to co czuje działa w obydwie strony-- długi kontakt wzrokowy podczas rozmów wzajemne uśmiechy, nadzwyczajna chęć pomocy z jego strony (łączą nas stosunki służbowe) widujemy się niestety bardzo żadko jednakże po dłuższej przerwie w relacjach zauważyłam zmianę w jego zachowaniu, pierwszy zrywa kontakt wzrokowy jakby bał mi się spojrzeć w oczy, zachowuje się przy mnie trochę dziwnie, nie wiem co powinnam o tym myśleć. Obawiam się że się pomyliłam myśląc...........że to mogło być coś więcej.

masz siano zamiast mMagazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Wykup reklamę na Kafeterii Forum - strona główna Dyskusja ogólna Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Wyślij wypowiedź Pseudonim: Czy chcesz wysłać post z innego konta? Adres Tlen.pl: Temat dyskusji: Obawiam się że nie rozumiem facetów Treść: E-mail: Chcę otrzymywać powiadomienia o nowych wypowiedziach w tym temacie na powyższy adres email ozgu