Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MlekiemiOknem

Powiedziec Szefowi , ze jego matka go okrada ?

Polecane posty

Gość MlekiemiOknem

Niezreczna sytuacja , widzialam jak kradnie mu poeniadze z portfela. I to nie male sumy. Szef mi nie uwierzy i wyrzuci z pracy . Jestem zdruzgotana a na prawde lubie mojego szefa.

Gość kup sobie chrom
wyślij mu anonimowy list

Gość MlekiemiOknem
Nie uwierzy . Jest nas 3 pracownikow . Jego matka przesiaduje z nami caly czas . Mysle , ze to sytuacja bez wyjscia .

Gość już wszystko wiem
będzie na was, jak się sprawa rypnie, a jak myślisz, komu szef uwierzy,wam czy mamusi?

Gość MlekiemiOknem
Na pewno mamie . Ona ma 70l i mysle , ze nie uwierzyl by mi chociaz mam z nim dobry kontakt .

Gość MlekiemiOknem
Juz nikt nie chce sie wypowiedziec . ? Najchetniej piszecie na forah o dietach i ciazach.

Trochę trudna sytuacja. Z jednej strony głupio kierować podejrzenia na mamusię, bo szef pewnie i tak nie uwierzy.Z drugiej można się liczyć z tym, że szef prędzej czy później zorientuje się, że giną mu pieniądze i podejrzenie może paść na któregoś z pracowników. Nie mam pojęcia co zrobiłabym w takiej sytuacji. Może po prostu spróbować nagrać np. telefonem komórkowym mamusię jak opróżnia portfel szefa.

Gość MlekiemiOknem
Jestem w pracy i teraz uswiadamiam sobie , ze ne moge o tym powiedzisc nikomu w pracy .