Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbuscgtdssvc

grube kobiety to nie ludzie!

Polecane posty

Gość Paweł32
Z wielką chęcią zanurzyłbym się w ramionach tej pani! http://www.wiocha.pl/585983,Jak_wam_sie_podoba_moje_bikini

Gość Paweł32
Widać, że idiotów nie brakuje i co chwila ktoś się podszywa pod niezarejestrowaną osobę.

Gość poker137
paweł masz racje nie każda kobieta jest otyła przez niedbanie o siebie bo albo mają to w genach albo ma to podłoże psychiczne jakiś uraz z młodości ja jestem tego przykładem ważyłam po rozstaniu z 1 mężem 120 kl a po 2 latach jak spotkałam swojego 2 męża schudłam w ciągu roku do 54 kg mamy trójkę dzieci

faktycznie nie wygląda to estetycznie jak 100kilowa kobieta wkłada mini, albo leginsy, które prawie pękają na tyłku, ale... każdy ma w sumie prawo żyć jak chce.. więc co nas to obchodzi? po prostu nie zwracajmy uwagi :-)

Gość Obronczyni zwierzat
To dlaczego pracujecie badz zakladacie bary typu fast food? nie widzicie tego ze kilkanascie lat temu w polsce byl niewielki ulamek ludzi grubych, a teraz gdy na kazdym rogu ulicy bary z kababem, hamburgerami, a w kazdym sklepie polki uginaja sie od chipsow i slodyczy to pelno grubych ludzi. nawet tacy co nigdy w rodzinie nie bylo otylosci sa grubi. a popatrzcie na dzieci. w kazdym sklepiku szkolnym sa chipsy i slodycze, a w niedziele na obiad sie do mcdonalda jedzie. w czasach prlu nie bylo takich rzeczy i ludzie byli szczupli i zdrowi, malo kto chorowal na nadcisnienie czy cukrzyce. sami wychowujecie dzieci na grubasow a potem sie z nich wysmiewacie. dlaczego w sklepach nie uginaja sie polki id zdrowej zywnosci? isc do sklepu osiedlowego do slodyczy, chipsow, alkoholu do wyboru do koloru a z warzyw to tylko pomidor, ogorek i kapusta, juz nie wspominajac o innych zdrowych przekaskach. przestancie kupowac chipsy i fastfoody i faszerowac nimi siebie i dzieci to zobaczycie ze otylosc zniknie.nazywacie siebie tolerancyjnymi... tylko dla kogo tolerancyjni jestescie? gruby to taki sam czlowiek jak wy! a zamiast sie z niego wysmiewac to czasami powińiscie wspolczuc bo moze jest gruby od lekow lub choroby. a poza tym wiekszosc grubych je trzy razy mniej od chudzielcow. to tyle, bo mnie nerwy poniosly. przepraszam xa bledy.

Gość Obronczyni zwierzat..-
To dlaczego pracujecie badz zakladacie bary typu fast food? nie widzicie tego ze kilkanascie lat temu w polsce byl niewielki ulamek ludzi grubych, a teraz gdy na kazdym rogu ulicy bary z kababem, hamburgerami, a w kazdym sklepie polki uginaja sie od chipsow i slodyczy to pelno grubych ludzi. nawet tacy co nigdy w rodzinie nie bylo otylosci sa grubi. a popatrzcie na dzieci. w kazdym sklepiku szkolnym sa chipsy i slodycze, a w niedziele na obiad sie do mcdonalda jedzie. w czasach prlu nie bylo takich rzeczy i ludzie byli szczupli i zdrowi, malo kto chorowal na nadcisnienie czy cukrzyce. sami wychowujecie dzieci na grubasow a potem sie z nich wysmiewacie. dlaczego w sklepach nie uginaja sie polki id zdrowej zywnosci? isc do sklepu osiedlowego do slodyczy, chipsow, alkoholu do wyboru do koloru a z warzyw to tylko pomidor, ogorek i kapusta, juz nie wspominajac o innych zdrowych przekaskach. przestancie kupowac chipsy i fastfoody i faszerowac nimi siebie i dzieci to zobaczycie ze otylosc zniknie.nazywacie siebie tolerancyjnymi... tylko dla kogo tolerancyjni jestescie? gruby to taki sam czlowiek jak wy! a zamiast sie z niego wysmiewac to czasami powińiscie wspolczuc bo moze jest gruby od lekow lub choroby. a poza tym wiekszosc grubych je trzy razy mniej od chudzielcow. to tyle, bo mnie nerwy poniosly. przepraszam xa bledy.

Gość Obronczyni zwierzat..-
No tak ale w koncu to jest Polska. za granica nikt nikogo nie ocenia po wygladzie. Chocby we Francji jest mega wolnosc wygladu i masz gwarancje ze nikt ci nie wysmieje kolorowych spodni czy niespotykanych butow. a u nas to wystarczy ze wyjdzie na ulice dziewczyna ubrana zgodnie z ostatnim trendem ktory widziala w gazecie i od razu sie z niej smieja. moze po prostu polacy powinni chodzic w worach jutowych i bylby spokoj.

Gość BMI OK
Jestem facetem. Lubię zarówno malutkie, drobne, filigranowe dziewczyny, jak i o pełnych kształtach, z dużym tyłkiem, biodrami i udami. Jednak nie lubię dwóch rzeczy: niedowagi i anoreksji oraz nadwagi i otyłości. To są choroby. A one nie są piękne, tylko odrażające; człowiek wie to instynktownie. "Może ona już tak am od urodzenia i to nie jej wina" KAŻDY GRUBAS SIĘ TAK TŁUMACZY. Prawda jest taka, że żaden nie potrafi się przyznać, że to przez jego niepohamowany apetyt, jedzenie niezdrowej żywności (cukier, tłuszcze, słodycze, olej utwardzany, mięso, białe pieczywo, kolorowe napoje gazowane), brak wysiłku fizycznego (spacer nie wystarczy, chodzi o to, żeby się porządnie zmęczyć - prawdziwe spalanie zaczyna się dopiero, gdy zaczynamy się ostro męczyć), siedzący tryb życia, gnicie przed tv, zajadanie przekąsek itd. Weźcie się do roboty grubasy, bo wasze tłumaczenia są groteskowe. "To nie moja wina, że jestem taka" A QrVVA CZYJA!? "Może i je dużo, albo padła 'ofiarą' bulimii, no po ciąży też jest tendencja do tycia" każdy grubas się tłumaczy. w Auschwitz nie było grubych ludzi. To oznacza, że schudnąć może każdy, a grubasy obżerają się i takie są tego skutki. Dieta wegetariańska i ćwiczenia fizyczne, niejedzenie chipsów, niepicie słodkich napojów i trening fizyczny - oto przepis na normalną sylwetkę (niekoniecznie "chudą", wystarczy normalne BMI) Zamiast się głupio tłumaczyć i ciągle szukać wymówek, zrzucać winę na innych (tylko nie na siebie!), gadać bzdury, weźcie się do roboty już teraz.

Gość gość
Ale dla takiego grubasa to nie jest takie proste przedewszystkim wtedy gdy choruje na choroby genetyczne to mój przypadek kiedyś ważyłam 123 ale teraz to już przeszłość od wielu lat walczę i to wcale nie jest takie proste ludziom łatwo mówić "jestes gruba trzeba było tyle nie żreć weź się za siebie" jakby to było takie proste to na ulicy byśmy nie spotykali grubasow a skąd wiecie co będzie za parę lat może ci grubasi tak się zmobilizują że schudna a wam się przytyje a ludzie wlozą was do szuflaki Maciory jak się poczujecie...