Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia34561234

Tabletki naraya - kiedy można się kochać bez prezerwatywy?

Polecane posty

Gość Małgosia34561234

Niby na ulotce jest napisane, że jeżeli 1 dnia okresu się zacznie brać tabletki to jest się chronionym od razu, jednak czy jest to w 100% pewne ? Od 2 tyg. biorę tabletki, zaczęłam dokładnie 1 dnia okresu, to znaczy, że możemy się już bezpiecznie kochać bez prezerwatyw z dojściem mojego partnera we mnie? Dziękuję za pomoc

Gość jaaaaaaakiy
Były to moje pierwsze i ostatnie tabletki, może i skuteczne ale przez nie gdy rzuciłam je brać miałam przez 7 miesięcy problemy z owulacją, miesiączką i miałam torbiele na jajnikach, osobiście ich nie polecam ! A co do plodności mi lekarz powiedzial ze od polowy opakowania moge sie juz kochac bezpiecznie.

Gość Małgosia34561234
A jeżeli wzięłam 1 tabletkę drugiego albo trzeciego dnia okresu to po jakim czasie mogę się bezpiecznie kochać bez prezerwatywy?

"A jeżeli wzięłam 1 tabletkę drugiego albo trzeciego dnia okresu to po jakim czasie mogę się bezpiecznie kochać bez prezerwatywy?" Wówczas od ósmej tabletki. Jeżeli bierzesz pierwszego dnia to od pierwszego dnia jesteś zabezpieczona.

Gość cindy656
Chętnie odkupię tabletki antykoncepcyjne naraya kontakt numer gg 38573075 e-mail buziaczek12345@interia.eu