Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzielnaJa

opalanko

Polecane posty

Gość dzielnaJa

wstaje rano ... godzina 12 ... słońce napier**la , myśle czas sie opalać :) zakładam bikini , suknie wiosenną zwiewną a jak ... co by mi sie nie zapociło :)) wsiadam do auta jade nad zalew , jest relax pełen , kłade sie na piachu tak jak bóg nakazał ... ludzi niema ... odpoczywam cycki opalam a tu nagle krzyki wrzaski boże jakies dzieci idą , potem para jakaś , kłócą sie między sobą , ona ryczy on ją ignoruje , ona krzyczy "boże zostaw ten telefon niedzwon do niej , kocham cie czemu mi to robisz" , ten odchodzi ta za nim , tarza sie po piasku za nim , jęczy szlochając , tchu złapać niemoze , on poszedł a ta została i ryczy ... myśle dziewczyno olej go , piękna jestes a to palant , i dalej staram sie cieczyc moim słodkim lenistwem ona odeszła. OPALAM sie ... RELAX, ooo cisza... Opalam sie... ooo ktoś idzie znowu pomyslalam słysząc jakąś gadke... ta sama dziewczyna z dwójką przyjaciół , dalej szlocha dalej gada jak ma przejebane , jedno ja pociesza drugie materac pompuje ... piękny dzien nic mi go nie zmarnuje ... opalam sie :)) po kolejnej godzinie szlochania i zapowietrzania sie owej kobiety powiedziałam na mnie już czas. wytrzepałam kocyk i do domu ... i całe szczęscie ze mnie wystraszyły te wrzaski bo teraz dupa piecze tak sie spiekłam :)) BUZIAKI dla wszystkich plażowiczów , opalaczów , i wszystkich tych którzy tak jak ta pani mieli chujowy dzień, pamiętajcie życie jest za krótkie aby marnować je na jakiś frajerów :)) korzystajcie z pieknej pogody Amen :)

Gość tyhtuh
12 to rano?? kto normalny opala się w zenicie słońca??? ale to twój bezmyslny wybor

Dzielna Ty :D Ja właśnie ze względu na ludzi, ich wrzaski itd, nie chodzę na plażę.

Gość dzielnaJa
bo niektórzy pracuja do późna w nocy i potem odsypiać muszą :)) o 12 wstałam zanim sie zebrałam była 13 :)) zresztą zaden zenit mi niestraszny :)) DZIELNA JA :)) żadne źdźbło trawy też nie ...znam te rejony jak własną kieszen i słonce też :)) aaa taka majóweczka piękna sprawa :)) chyba sie wybiore :)) i zdjęcia też mega zachęcają :)) pustelnia :))

Gość tf
jak znalazł normalną to nie ma obowiązku być z wariatką

Gość ...Bez komentarza...
1. Co z twojego głupiego topiku wynika? 2. Jak można leżeć plackiem na słońcu?

Podczas tej majóweczki odbyłem pieszą wycieczkę z Wrocławia, do Warszawy ;) Właśnie znalazłem na Demotywatorach informację o ludziach, którzy planują przebiec z Zakopanego do Gdańska w trzy tygodnie... Powiedziałbym, że to niezły wyczyn, gdyby nie fakt, że z Gdańska do Warszawy przeszedłem w 6 dni :D