Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitara92

zostać na noc u chłopaka...

Polecane posty

Gość gitara92

Cześć! Mam 20 lat, a mój chłopak 22. Jestesmy razem 1.5 roku. Jego rodzice nie maja nic przeciwko, żebym została u mojego M na noc bo kilka razy pytaliśmy ich o to, ale oczywiscie nic z tego nie wyszło bo moja mama (mam tylko mame) w ogole nie przyjmuje tego do wiadomości. Pozwolila tylko jak byly jego urodziny (wiadomo, impreza gdzie sie coś mozna napić i nie ma mnie kto odwiezc do domu).Ja nie wymagam tego żebym zostawała u niego co weekend czy 2 razy w miesiacu. Chciałabym tylko wtedy gdy np jest jakies ognisko u niego (mieszka 7km ode mnie) i nie mam jak wrocic do domu. M ma pokoj na pietrze wiec na dobra sprawe jego rodzice nawet by mnie nie widzieli w piżamie czy coś. (W celu wyjaśnienia- nie zalezy mi na seksie, zeby nie bylo ze po to zostaje na noc, lecz o wygode i chec spedzenia dluzszego czasu razem.) Mama zawsze mowi: ''on ma odwiezc cie do domu, a na noc u niego nie zostaniesz''. Co najlepsze - w tamtym roku nic nie mowila jak pojechalismy sami do zakopanego na 4 dni. Jak jest u was dziewczyny? Też wam nie wolno?

Gość Misiaa a a
Haha, 20 lat i matka ma Ci czegoś zabraniać? 20 lat i dziewica przez matkę? Twoja matka jest chora pychicznie!

Gość Dorosła a głupia
Weź przestań

Gość gitara92
Głupia? Chcę po prostu wiedzieć jak jest u innych na wiekszą skalę...

Gość hahaha puszczaj się
ile wlezie ,Nie słuchaj matki , bo ona stara i głupia ,Puszczalstwo to zaleta i dowód nowoczesności !!!!

Gość im więcej chłopów cię przeleci
tym bardziej będzie to świadczyło o twoim powodzeniu , nie , nie słuchaj starej .

Gość najlepiej na wsiowej zabawie
jak się ustawi kolejka tzn ,że jesteś super laska

Gość Maciek Kielce
Niesłuchaj DEBILI Możesz zostać ale uświadom rodziców że na sex to wy macie ciekawsze miejsca i mase czasu a w nocy chcecie poczyć sie Miło Poprzytulać....

Gość Dorosła a głupia
Jestes glupia. Skoro nie chodzi ci o sex to o puszczaniu nie ma mowy. Poza tym to twoj facet a nie przygodny koles. W tym wieku jak tak bedziesz robic to cie chłopak szybko w d kopnie. 1 słyszę by w takim wieku matka dyktowała co wolno co nie gdy córka nie ma zamiaru głupoty robic. Skoro sama cie wychowała to rozumiem o co chodzi. Takie matki czesto tak maja. Tylko współczuć.

Gość gitara92
M to mój pierwszy chłopak z którym się kochałam i wcale mnie nie zostawi dlatego ze nie zostaje u niego na noc... a mnie własnie chodzi tez o to zeby sie poprzytulać, zasnąć razem. Na seks czas znajdujemy kiedy indziej. Dlatego nie jest to moim priorytetem gdy chce u niego spać

Gość tf
zaakceptuj to dobrze, że się martwi o ciebie daj palec a weźmie rękę

Gość Bosski Roman
a łykasz sperme?

Gość wiem że to żałosne ale mam
podobnie :o Matka nie tyle co mi zabrania ale potem słysze"co jego rodzice o tobie myslą, ich dom to nie hotel" itd. Zwykle jej mówie że ide na jakas impreze dla świętego spokoju, ale przez to jej gadanie coraz rzadziej u niego zostaje i on też ma pretensje, a raczej tego nie rozumie. Jak gdzieś wyjeżdzamy to jest ok. Łącze sie w bólu :o

Gość Anal też
wchodzi w rachubę co ?

Gość Łączysz się w bólu
anal cię boli czy jak ..?

Gość Dorosła a głupia
Zobaczymy za jakis czas. Żaden facet nie wytrzyma za dlugo z mamusi króliczkiem. Kiedys zrozumiesz

a mam takie pytanie: to gdzie sie kochacie? bo my w sumie tylko u niego, ja mam za małe mieszkanie a on tak jak Twój pokój na pietrze i spokoj. U mnie tylko jak nikogo nie ma albo w lato w plenerze.

Gość gitara92
tak... ze ani moj dom ani jego dom to nie hotel zebym spała tu i tu... Tekst o tym co rodzice pomysla jest rowniez na porządku dziennym. Ona sama ma faceta od 2 albo 3 lat i zostaje u niego na noc albo on u nas, powiedzialam kiedys ze czemu ja tez nie moge a ona na to ze ona przeciez jest duzo starsza i jej wypada, poza tym ja nie mam nic do gadania bo to nie moja sprawa czy ona u swojego spi czy on u niej

Gość gitara92
ja mieszkam w bloku, w mieszkaniu i kochamy sie u mnie jak akurat nie ma u mnei nikogo w domu lub u niego, lepsze warunki, bo pokoj na pietrze, a obok pokoj jego siostry ktora ogolnie jest zapracowana i czesto jej nie ma. W lecie- kochamy sie w plenerze też;p

widzisz? nie jesteś sama :) Ja wiem że niektóre moje znajome też tak mają. Moja matka też ma faceta, szybko sie wprowadził a wcześniej u nas spał. To że ja się z moim kocham to chyba dla niej naturalne, no ale zawsze jest "co rodzice powiedzą". Też mieszkamy od siebie kawałek.

Gość gitara92
Przynajmniej się rozumiemy ;) a byliście z chłopakiem gdzies na kilka dni?

tak, wiele razy. O to jakoś nie miała watów. Ja nie wiem co ona sobie mysli, że ja tam jakieś orgie wyprawaim i latam nagolasa po całym domu? Zachowuje sie kulturalnie i staram sie nie robić problemów, "teściowa" ponoć często pyta kiedy wpadne na dłużej albo krzyczy na mojego faceta że mnie wieczorem na autobus odprowadza.

Gość gitara92
Ja tez bez problemu moge jechac pod namiot, czy na kilka dni gdzies, ale do domu nie ma szasn, jego rodzice zadnego problemu z tego nie robią, mówia ze lepiej nawet bo bezpiecznie a nie zebym wracała w nocy

najciekawsze jest to, że kiedyś moj facet przyszedł do mnie po imprezie, jakas 2 w nocy. Wczesniej powiedziałam matce co i jak, zrobiła nam śniadanie, wszystko miło elegnecko. Nagle dzwoni teściowa do mojego faceta i sie pyta gdzie jest, on że u mnie i słysze jak krzyczy- no wiesz? ludziom kłopot robisz, wstyd! :)

Uściślijmy tylko jedną drobną rzecz: Ty nie zostajesz na noc u chłopaka, tylko u jego rodziców:D I szczerze mowic, nie wiem jak trzeba miec nasrane w główce zeby nocowac u obcych ludzi, skoro sie ma własne lóżko..

Gość gitara92
A ile Ty i Twój chłopak macie lat? i jak długo razem jesteście?:)