Gość TTUTUTUTUUUTU Napisano Maj 27, 2012 Nawet te wyniszczające. Co robią osoby, które w ekstremalnie krótkim czasie zrzucają dwucyfrową ilość kg????? PISZCIE WSZYSTKO, CO WAM PRZYCHODZI DO GŁOWY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość komiksowa baba Napisano Maj 27, 2012 Odciąć sobie nogę. Można nawet dwie. I rękę, ale jedną bo przecież drugą się odcina :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martassss Napisano Kwiecień 3, 2017 Mi pomogło stosowanie preparatu Regenerum Vitae. Choć nie ukrywam, że początkowo byłam mocno sceptycznie nastawiona, tak jak w ogóle do wszystkich suplementów. Ten środek przekonał mnie na pewno składem i dość niewygórowaną ceną. Jest to takie 3 w 1, bo z jednej strony mocno oczyszczający wątrobę ostropest, a z drugiej duża zawartość jodu i guarany. Czyli same naturalne składniki, bez jakiś chemicznych domieszek. Biorę to raz dziennie po śniadaniu i już udało się pozbyć dziesięciu kilogramów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2017 Brałam mango afrykańskie, zrzuciłam 5 kg w ciągu miesiąca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość11111111111111 Napisano Kwiecień 3, 2017 do gość i martasss - zesrałyście się chyba po tych preparatach - to jest żałosne wchodzicie i w*******e ludzi nawet nie można normalnie pogadać na poważnie tylko zawsze te bzdurne preparaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach