Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwach79

metformax a chudnięcie

Polecane posty

Gość sylwach79

witam, czy po metformaxie naprawde się chudnie?

Gość zośka75
ja niestety nie schudłam ani kilograma, a biorę od kilku miesięcy

Gość sylwach79
mam duż nadwagę i okazalo się ze nie toleruje glukozy .Lekarz przepisałmi metformax 500 czy ktoś z was brał ten lek i czy schudł po nim?

Gość sylwach79
chorujesz na cukrzyce?

Gość sylwach79
ja biore 20 dni schudłam ok 3 kg ale nie wiem czy od tego leku czy dlatego ze odstawiłam tabl. antykoncepcyjne

Gość sylwach79
miałam nadzij e ze ktoś porozmawia na ten temat ze mną ale jak widzę chyba nie ma chętnych

hej ja brałam 2 lata temu schudłam jakieś 10 kg w 2 m-ce i odstawiłam bo zaszłam w ciążę- dzięki metformax właśnie. teraz wracam do tego leku i zobaczymy

Gość misiadełko
Witam..) biorę lek Metformax 500 od września miałam podwyzszony poziom cukru ..6,5...potem 7,2.. i biore go 1 raz dziennie..przepisał mi go lekarz rodzinny.. kardiolog był przeciwny temu zebym zażywala bo powiedział że najpierw stosuje się odpowiednia diete...jak nie pomaga to dopiero lek sie stosuje..(((potem zglosiłam sie do diabetologa i tak zostało ze zazywam do chwili obecnej .. tylko raz dziennie 1 tabletke..ale mnie wkurzyło bo schudłam od tamtej pory 8 kg..i wszystko wisi na mnie..jak na kołku....i mam zamiar odrzucic lek od dziś,...proszę podzielcie się opinią...czy Wy także chudniecie po tym leku? pozdrawiam Ania.))