Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama pierwszy raz

Seks 3 tygodnie po porodzie

Polecane posty

Gość mama pierwszy raz

Juz nie mogliśmy wytrzymać i to się stało. Nic mnie nie bolało, mąż zalożył prezerwatywę, żeby nei doszło do zakażenia. Podobno trzeba czekac do zakończenia połogu ale czułam się dobrze, czy któraś mama tez tak wcześnie zaczęła i nic się złego nie działo?

Gość ja zaczęłam tydzień po
porodzie i nic się nie stało :)

Gość pedewdfqf
vghujiokjhyuiolkju co ty kurva pierdolisz

Gość fvgtrtfh
a moze jest nie wierzaca????!!!!!!!!!!!! my odczekalismy 4tyg:)

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
6 tygodni minimum. Ja zdecydowałam się około 3 miesiące po porodzie, ale ciągle mnie bolało, teraz jestem 10 msc po porodzie i dopiero od około 2 mnie nie boli, więc nie wyobrażam sobie tego. :P

Gość mama pierwszy raz
Mnie nic po porodzie nie boli, jest tylko niewielkie krwawienie.

po pierwszym porodzie też jakoś po 3 tygodniach już normalnie współżyłam tyle że ja byłam czyszczona po porodzie i już nie krwawiłam a po drugim porodzie jakoś po 4 czy 5 tygodniach już próbowaliśmy i było milutko tylko do tej pory pozycja na pieska odpada bo w niej mnie nadal boli blizna po pęknięciu a to już 18 miesięcy minęło

Ja uprawiałam dopiero po 10 tygoniu od porodu tak sie stresowałam jak za pierwszym razem :)

hehehe może i faktycznie jak suki w rui ale hmmm ja miałam przymusową abstynencję przez całe obie ciąży więc chyba nic w tym dziwnego że jak tylko się dało to się skorzystało :D:D:D

Gość hoggacia
Zalezy. U mnie 3 tgodnie po porodzie jeszcze bylo krwawienie,wiec sks odpadal. zreszta ia bylam dzieckiem tak podjarana,ze najchetniej bym si na nie non stop gapila :p jakies 3 miesiace po poodzie zaczelismy,nic nie bolalo,ale libido mialam kizerne,wcale mi sie nie chcialo. no ale zeby nie wyksc z wprawy,to bralam udzial :) tak 6mcy po porodzie to jz z pchpta

Gość gość
Jest tutaj ktoś, chętny na seks telefon? Slodko jeczaca mloda studentka zaprasza na sex telefon. Fotkę znajdziesz tutaj: http://sextelefon.bzykacz.pl/natalia/ Jesli podobnie jak mi sprawia ci przyjemnosc sluchanie kogos kto sie masturbuje zadzwon

Gość gość
Ja uprawiałam 6 dni po cesarskim cięciu i nie bolało.