Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamallyyyya

Rzucam wszystko, jadę w świat rezydentować !

Polecane posty

Gość Tamallyyyya

Sama, l.25, odpwiedzialna tylko za siebie, zmęczona pustym mieszkaniem i nocnymi godzinami powrotów z pracy, podjęłam decyzję o wyjeździe na rezydenta do krajów egzotycznych. 8 miesięcy poza Polską, będe tesknić, będę chwilami żałowac, będę zdana sama na siebie, ale cóz, jedno życie jest i taki we mnie zew. Odważyłby sie ktoś na podobną decyzję ?

Gość Tamallyyyya
Najpierw Turcja, potem Egipt.

Ty ;););) moze jakiś przystojny, bogaty turek Cie rozkocha w sobie i zamieszkasz w jakimś pałacu pośród palm :):):)

Gość Tamallyyyya
hahaha :) Znam od podstaw tę mentalność, z nimi ostrożnie trzeba :) Inne prawa żądzą, ale różnie w życiu bywa, nidgy nie mów nigdy :) Troszeczkę świata już zjezdziłam, ale tamtych stron jeszcze nie, więc coś od środka rwie się bardzo. Mam naturalny lęk, ale wiem, że będzie dobrze :)

Gość moja znajoma z 10l temu
wpadla na taki pomysl,ale krótko bo tak jej sie dali we znaki nasi turysci ale ogólnie pomysl super,dzis własnie myslałam nad tym ze jak bylam mlodsza to jednak wiecej bylo we mnie odwagi do zmian,szalenstw,wyjazdow teraz trzese doopa ze pracy nie znajde jak zrezygnuje z tej,chetnie bym sie popałętala po Europie chocby,ale wolałbym juz sprzątac:P i odwazyłabym sie ale mam troszke problem ze zdrowiem,a to uziemia:O

Gość Tamallyyyya
Akurat na codzień tutaj pracuję a klientami, więc wiem co oznaczają męczący ludzie, szukający w dupie mózgu. O to wlasnie chodzi, że rezydent to taki ktoś, kto robi wrażenie, że załatwi wszystko, a nie załatwi nic, gdy się nie da. Jedni mówią, że zwariowalam, inni, że popierają... Co będzie, jadę, klamka zapadła :)

Gość Tamallyyyya
nieee :) już zaglądam ;)

Gość lolplop
a dostalas juz taka prace? myslisz, ze latwo o prace dla rezydenta?

Gość Sadaqat Abdul-Qahhar Halabi
Kolejna biała cipa do bolcowania :classic_cool:

Gość Tamallyyyya
Dostałam, mam juz nagrane wszystko od kwietnia 2013. Teraz rozwiązuję wszystkie sparwy tu, jadę na kilka miesięcy do pracy jako wychowawca od lipca, a potem juz przygotowuję sie na Turcję z samej Turcji, zeby nie jeździć z kartką jako pilot ;)

Gość Tamallyyyya
jadę rezydentować do Kongo będę nawracać murzynków białym kroczem będę przyjmować czarne kutasy i pić czarną spermę to moje marzenie

proponuję ci zobaczyć ten film W 1992 roku po ukończeniu Uniwersytetu Emory wybitny uczeń i sportowiec Christopher McCandless decyduje się zerwać z dotychczasowym, nudnym życiem. Rozdaje swoje rzeczy, przekazuje swoje oszczędności (24000$) na cele charytatywne i rusza autostopem na Alaskę, aby żyć w dzikiej głuszy. Spotyka go wiele przygód, które na zawsze ukształtują jego życie.

Gość Tamallyyyya
Tytuł ?

Gość meolody56_
Ten film to chyba "Wszystko za życie" Też gorąco polecam. A tak swoją drogą to niezły hipis z ciebie ;p i wolny człowiek. Gratulations. Piwo dla tej pani :D